Jordy Drenth ook volgend seizoen trainer van SV Hector

Jordy Drenth heeft zijn contract bij zondag vierdeklasser SV Hector met één seizoen verlengd. De 29-jarige oefenmeester is nu bezig aan zijn tweede seizoen bij de eerste selectie van de groen witten die op dit moment op de twaalfde plek in de vierde klasse B met 4 punten uit 8 duels. Toch is het bestuur én de spelersgroep van Hector uitermate tevreden over de hoofdtrainer die bezig is met het verjongen van het team en de doorstroming van de jeugd moet bevorderen. Hector is de eerste club waar hij als hoofdcoach actief is nadat hij ook de tweede selectie van Hector onder zijn hoede had. Als speler was Drenth, die in Raalte woont, actief bij BWO in Hengelo.

Gerelateerde berichten

  • Drenth en Minkjan door bij Hector19 december 2020 Drenth en Minkjan door bij Hector Jordy Drenth is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van vierdeklasser SV Hector. De jonge oefenmeester is nu bezig aan zijn eerste seizoen bij de groen witten, dat noodgedwongen na vier […]
  • Hector met vernieuwde selectie naar nieuw seizoen11 augustus 2022 Hector met vernieuwde selectie naar nieuw seizoen De Goorse clubs zijn weer begonnen met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen en SV Hector doet dat met een vernieuwde selectie. Trainer Jordy Drenth zag de sterkhouders Menno de […]
  • Belangrijke zege Hector tegen concurrent Diepenheim15 mei 2022 Belangrijke zege Hector tegen concurrent Diepenheim SV Hector heeft vanmiddag uiterst belangrijke punten gepakt in de strijd tegen degradatie. Op het eigen Doesgoor werd met 2-0 gewonnen van vv Diepenheim waardoor de ploeg van trainer […]
  • Nachttoernooi Hector gaat dit jaar wel door2 april 2022 Nachttoernooi Hector gaat dit jaar wel door Na afwezigheid van twee coronajaren gaat het Nachttoernooi van SV Hector dit jaar wel door. Op vrijdag 10 juni kunnen de diverse voetbalteams (dames en heren) zich weer mogen meten op […]
  • Jimenez en Kolbe loodsen Hector langs Holten5 september 2021 Jimenez en Kolbe loodsen Hector langs Holten SV Hector is het nieuwe voetbalseizoen uitstekend begonnen. Het bekerduel in en tegen Holten werd met 0-1 gewonnen. De jonge Raul Jimenez (foto links) tekende voor de enige treffer van de […]