Kom werken bij Permess/multiSTiQ! (adv)

Dit is een advertorial:

Het is maandag, de start van een nieuwe week. En jij stapt weer eens vroeg in de auto of de trein om naar je werk te reizen. Denk jij dan ook: “Ik ben dat reizen helemaal zat!” Welkom bij Permess/multiSTiQ aan de Enterseweg in Goor. Vind jij het een uitdaging om te keuren, snijden, stansen en dat alles op de coating- en verwerkingsafdeling? Dan heten wij jou welkom in ons team.

Wellicht dat je ons nog kent als een klassiek textielbedrijf, maar de verandering naar een toeleverancier van zowel textiel- als ook de medische-, verpakkings- en automobielindustrie, zorgt  ervoor dat de machines op volle toeren draaien en wij op zoek zijn naar een 6-tal procesoperators en een medewerker voor onze technische dienst.

Flexibele tijden
Ook in tijden van corona hebben wij niet stil gezeten en zijn wij nieuwe technieken en producten blijven ontwikkelen en hebben wij tevens een online verkoop opgezet. Dit alles zorgt voor drukke tijden en vraagt flexibiliteit. Dus ook als je maar een aantal uren in de week beschikbaar bent en bij wilt springen voor allerhande werkzaamheden, zijn wij op zoek naar jou!

Stabiele werkomgeving
Ben jij enthousiast, heb je oog voor kwaliteit en zin om je handen uit de mouwen te steken? Dan bieden wij een stabiele en ruime werkomgeving, de mogelijkheid tot het werken in ploegendiensten en een prima arbeidsvoorwaardenpakket. Interesse gewekt? Solliciteer dan snel door een email  te sturen naar personeelszaken@nullpermess.nl (Frank Bossewinkel) en wie weet werk jij binnenkort bij dit mooie en groeiende bedrijf in Goor.