Sayin stopt als raadslid, Rugenbrink wel kandidaat

Belgin Sayin (foto) stopt na de komende gemeenteraadsverkiezingen als raadslid. De Goorse zat de afgelopen vier jaar in de raad namens D66. Op de nieuwe kieslijst van de democraten is Annet Rugenbrink uit Goor de hoogste nieuwe binnenkomer met een derde plaats achter lijsttrekker André de Visser uit Delden en Clemens Vinkenvleugel uit Markelo. Na 12 jaar neemt ook fractievoorzitter Alice Olde Reuver of Briel uit Diepenheim afscheid. Op de lijst van D66, dat nu twee zetels bezet, is Marlies Vis de tweede Goorse op de lijst op plek 6. ‘Good old’ Jan Lentelink staat als lijstduwer op de plek 12.

De D66-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022:

 1. André de Visser, Delden (lijsttrekker)
 2. Clemens Vinkenvleugel, Markelo
 3. Annet Rugenbrink, Goor
 4. Marcus Schuddebeurs, Markelo
 5. Inge Busschers, Diepenheim
 6. Marlies Vis,Goor
 7. Marten van Wijhe,Delden
 8. Alice Slijkhuis, Markelo
 9. Vincent Bökkerink, Delden
 10. Henk Brinkhuis, Markelo
 11. Anita Elkink, Diepenheim
 12. Jan Lentelink,Goor
 13. Alice Olde Reuverof Briel, Diepenheim
 14. Huib de Priester, Delden

Gerelateerde berichten

 • Kasparyan vijfde op kieslijst D6618 december 2017 Kasparyan vijfde op kieslijst D66 De lokale D66 zal tenminste vijf zetels moeten halen om een Goorse vertegenwoordiger in de gemeenteraad te hebben na de verkiezingen in maart volgend jaar. De slechts 18-jarige Sewak […]
 • Wandelen met D66 vanaf de Jumbo3 maart 2022 Wandelen met D66 vanaf de Jumbo De verkiezingen staan voor de deur en dus drukken de lokale politici hun neus aan het venster. D66 gaat namelijk met haar inwoners aan de wandel. Zondag kun je met lijsttrekker André de […]
 • Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond14 maart 2018 Enerverende en druk bezochte politieke Goorse avond De kleine zaal van De Reggehof was bijna te klein en dat had ook de Goorse Stadsraad niet verwacht. Er was veel publiek bij de Goorse politieke avond gisteren. De bezoekers maakten daar in […]
 • Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD4 oktober 2017 Meulenkamp opnieuw lijsttrekker VVD Wim Meulenkamp is ook voor de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker voor de lokale VVD. De in het buurtschap Wiene woonachtige politicus was dat ook voor de verkiezingen van […]
 • Twee Goorse raadsleden extra in de raad na tellen voorkeurstemmen17 maart 2022 Twee Goorse raadsleden extra in de raad na tellen voorkeurstemmen De nieuwe gemeenteraad in Hof van Twente kent na vandaag geen zeven maar negen Goorse raadsleden. Na het tellen van de voorkeurstemmen bleek dat Mathijn Bomans van Gemeentebelangen 203 […]