Kruising Scherpenzeelseweg-Patrijzenstraat drie weken afgesloten

De kruising op de Scherpenzeelseweg met de Patrijzenstraat en de Fazantstraat is de komende weken afgesloten voor alle verkeer. Er wordt daar een extra rioolstelsel aangelegd waarmee regenwater afgevoerd wordt naar de Regge. Daarnaast zullen de straten opnieuw worden ingericht. Zo komt er onder meer een plateau op de kruising Patrijzenstraat-Roerdompstraat ter hoogte van de Jumbo-supermarkt. De kruising op de Scherpenzeelseweg is in ieder geval tot 20 december afgesloten. Het verkeer van en naar De Whee wordt omgeleid.

Gerelateerde berichten

  • De Goorse krater…9 mei 2022 De Goorse krater… Een treffende column van de Goorse columnist Theo Hakkert vandaag in de Twentsche Courant Tubantia. De scribent vraagt zich daarin iets af wat veel andere Gorenaren ook bezig houdt. Hoe […]
  • Ernstige verkeershinder Deldensestraat vanaf komende maandag12 september 2018 Ernstige verkeershinder Deldensestraat vanaf komende maandag Het verkeer moet vanaf komende maandag (17 september) rekening houden met ernstige verkeershinder op de Deldensestraat. Daar zal, naast de saneringswerkzaamheden die al enige tijd bezig […]
  • Extra reistijd door spoor- en wegwerkzaamheden28 april 2022 Extra reistijd door spoor- en wegwerkzaamheden Op een aantal plekken in Goor zijn werkzaamheden de oorzaak van wat verkeersoverlast en omleidingen. Zo zijn wegwerkers al enige tijd bezig in de Patrijzenstraat bij de Jumbo. Binnenkort […]
  • Verkeershinder door werkzaamheden op N34613 augustus 2021 Verkeershinder door werkzaamheden op N346 Het verkeer vanuit Goor in de richting Hengelo en vice versa kan de komende weken hinder ondervinden van wegwerkzaamheden die worden verricht op de Rondweg Delden en de Almelosestraat in […]
  • Kloosterlaan tijdelijk afgesloten14 maart 2021 Kloosterlaan tijdelijk afgesloten Een deel van de Goorse Kloosterlaan is morgen afgesloten voor alle verkeer. Dit in verband met riool- en straatwerkzaamheden. Deze worden uitgevoerd vanaf de Hengevelderstraat. Het […]