50 jaar Stoevelaar

Een hele kleine bescheiden felicitatie in De Stoevelaar. Het wooncomplex voor ouderen viert vandaag namelijk haar vijftigste verjaardag. Zo’n bijzondere mijlpaal verdient natuurlijk een spetterend feest, maar in de huidige tijd kan dit natuurlijk niet en dus is de grote viering met zes maanden uitgesteld. Op 7 juni 2022 wordt daarom het 50 ½ jarig bestaan met diverse betrokkenen gevierd. Om De Stoevelaar toch nog even in het zonnetje te zetten krijgen ze een eervolle vermelding op deze site en hebben we foto’s uit het archief opgedoken. Van de eerste steenlegging, wat uiteindelijk een ludieke protestactie bleek, tot de eerste prent uit de lucht (foto).

Gerelateerde berichten

  • Brandweer Goor assisteert bij brand bakker Nollen15 januari 2022 Brandweer Goor assisteert bij brand bakker Nollen Ook de Goorse brandweer was aanwezig toen vannacht de bakkerij van Nollen in Hengevelde voor een groot deel werd verwoest door brand. Vanuit de kazerne in Goor werd na de eerste melding […]
  • Oald Goor: Toen De Stoevelaar nog net niet in aanbouw was…12 december 2021 Oald Goor: Toen De Stoevelaar nog net niet in aanbouw was… In de afgelopen week was het 50 jaar geleden dat het voor Goor beeldbepalende verzorgingstehuis De Stoevelaar werd geopend. Vandaag gaan we in de rubriek Oald Goor terug naar het jaar […]
  • Christien met pensioen29 juli 2021 Christien met pensioen Christien Stokkentreeff is met pensioen. Ze woont al vele jaren in Goor een heeft afgelopen week na zestien jaar haar laatste werkdag op De Stoevelaar gehad. Ze was een trouwe […]
  • Gerry na 9 jaar Stoevelaar met pensioen7 april 2021 Gerry na 9 jaar Stoevelaar met pensioen Een fraai gedichtje van de collega's van Gerry die na negen jaar trouwe dienst bij De Stoevelaar met pensioen gaat… Onze lieve collega van de Stoevelaar, is met het werken hier, helemaal […]
  • Beeldbepalende Stoevelaarflat maakt plaats voor drie lagere gebouwen7 april 2021 Beeldbepalende Stoevelaarflat maakt plaats voor drie lagere gebouwen De nieuwe Stoevelaar zal straks bestaan uit drie gebouwen van drie etages rond de huidige Wheehof die blijft bestaan. De al in 2019 aangekondigde nieuwbouw zit nu in de fase dat de […]