Geen lichtjesdagen begraafplaats

De jaarlijkse lichtjesmiddagen op de algemene begraafplaatsen en herdenkingsparken in de Hof van Twente, georganiseerd door de Stichting BAB Hof van Twente, gaan ook dit jaar niet door. Corona gooit net als verleden jaar roet in het eten. Normaal gesproken worden er lichtjes geplaatst om dierbaren te herdenken rondom de Kerst.

Gerelateerde berichten

  • Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats30 november 2018 Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats Er is ook dit jaar weer een ‘lichtjesmiddag’op de algemene begraafplaats in Goor. De stichting BAB Hof van Twente organiseert dat jaarlijks op de algemene begraafplaatsen in de Hof van […]
  • Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats15 november 2017 Lichtjesmiddag op algemene begraafplaats Er is ook dit jaar weer een 'lichtjesmiddag'op de algemene begraafplaats in Goor. De stichting BAB Hof van Twente organiseert dat jaarlijks op de algemene begraafplaatsen in de Hof van […]
  • Lichtjesmiddag op begraafplaats6 december 2016 Lichtjesmiddag op begraafplaats Er zal ook deze maand weer een speciale ‘lichtjesbijeenkomst’ georganiseerd worden op de algemene begraafplaats in Goor. Dit om overleden dierbaren aan het einde van het jaar op een […]
  • Opknapbeurt begraafplaats19 december 2021 Opknapbeurt begraafplaats In de afgelopen periode heeft de gemeente de algemene begraafplaats onderworpen aan een metamorfose. Er zijn nieuwe bomen aangeplant, de paden zijn toegankelijker gemaakt en er is een […]
  • Armbandje gevonden op begraafplaats5 december 2021 Armbandje gevonden op begraafplaats Een bericht van Bianca Berfelo die vrijdag (3 december) een fraai armbandje heeft gevonden op de algemene begraafplaats in Goor. De naam Jolien staat gegraveerd in het plaatje van de […]