Jeugd vv Twenthe zet de wekker voor ochtendtraining

Ze moesten al vroeg uit de veren, de jeugdspelers van vv Twenthe. Rond 05.00 uur kwamen de voetballers van JO-17 en JO-19 van de Tricolores bijeen in de kantine voor een ontbijt om vervolgens het veld op te gaan voor een ochtendtraining. De spelers mogen binnen de huidige maatregelen niet meer in de avonduren het veld op en dus werd er voor dit ludieke alternatief gekozen. Het initiatief wordt in de regio omarmd door meerdere clubs, die ook in de frisse ochtenddauw het veld opkwamen.

Gerelateerde berichten

  • Nieuw record voor worstenverkoper Frans13 december 2021 Nieuw record voor worstenverkoper Frans De dagen worden korter en dat betekent dat we de Kerst naderen. De maand van de goede doelen en de collectes langs de deuren. Voetbalvereniging Twenthe deelt vrolijk mee in die […]
  • Kampioenschap voor Twenthe jo11-111 december 2021 Kampioenschap voor Twenthe jo11-1 Twenthe JO11-1 is vandaag ongeslagen kampioen geworden in de derde klasse. De jonge voetballers van de Goorse Tricolores wonnen vandaag het afsluitende duel voor de winterstop in en tegen […]
  • GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde27 november 2021 GFC thuis en twee Hofderby’s dit weekeinde De vlaggeschepen van de drie Goorse voetbalclubs komen dit weekeinde weer, zonder publiek, in actie. GFC speelt vanmiddag in de zaterdag vierde klasse F tegen RKSV Bornerbroek dat vorige […]
  • Derby Twenthe tegen Hector afgelast17 november 2021 Derby Twenthe tegen Hector afgelast Er gaat een streep door de stadsderby van komende zondag tussen vv Twenthe en sv Hector. De burenruzie in de vierde klasse B van het zondag amateurvoetbal is afgelast vanwege een aantal […]
  • Voetbal in beeld…15 november 2021 Voetbal in beeld… Het was een treffend beeld. De supporters van Hector die vanuit de kantine naar de wedstrijd keken tussen SV Hector en Vios uit Beltrum. Uiteindelijk zagen ze van achter het glas vijf […]