Jaaroverzicht met Eeftink, Op Stoom en Brunnekreef

Het was een niet alledaags jaar. Reden voor de redactie van deze site om in de pen te klimmen en terug te blikken op 2021. In een exclusief jaaroverzicht, dat vanaf morgen, huis aan huis, op de mat valt, staan verhalen met Hans Brunnekreef, Bert Eeftink, Tijn Leussink en Ank Bijleveld. Verder zetten we de leukste wetenswaardigheden op een rij en praten we bij met Bart Greven, projectmanager van het grote bouwproject Op Stoom. De eerste huizen moeten eind ’22 worden gebouwd op het terrein. In de Goorsche Courant eveneens een historische afdaling naar de oorsprong van de paardenmarkt. De bijlage is ook online te lezen.

Gerelateerde berichten

  • Bijleveld zegt politiek vaarwel15 december 2021 Bijleveld zegt politiek vaarwel Ank Bijleveld keert na 35 jaar de politiek definitief de rug toe. Dat zegt ze in een interview met de Goorsche Courant, die vandaag op de mat valt. De 59-jarige, in Goor woonachtige, […]
  • Eindejaarskrant Goorsnieuws deze week in de bus13 december 2021 Eindejaarskrant Goorsnieuws deze week in de bus Er wordt deze week in Goor huis aan huis een eindejaarskrant bezorgd die is gemaakt door de redactie van Goorsnieuws.nl. Daarin wordt terug gekeken op het bijzondere jaar 2021. In het […]
  • Bijzondere drive through door unieke bierdoorgang12 juni 2021 Bijzondere drive through door unieke bierdoorgang Ze is er nog steeds trots op dat ze destijds als burgemeester van de Hof van Twente wist te realiseren dat er een doorgang kwam tussen het gemeentehuis en De Reggehof voor de biertoevoer […]
  • Nieuwe duurzame Jumbo geopend door minister Bijleveld3 maart 2021 Nieuwe duurzame Jumbo geopend door minister Bijleveld De nieuwe Jumbo-supermarkt aan de Goorse van Kollaan is vanmorgen in alle vroegte officiĆ«el geopend door de Ank Bijleveld. De Goorse Minister van Defensie kwam met haar man Riekele […]
  • De evaluatie van het jaar 201417 december 2014 De evaluatie van het jaar 2014 Met trots presenteert de redactie u het Jaaroverzicht 2014. Vanaf vandaag ligt in ruim 6000 huishoudens een nieuw exemplaar van de Goorsche Courant op de mat. Daarin wordt de Gorenaar -met […]