‘Boom-events’ moeten zorgen voor 35.000 extra bomen in de Hof

De gemeente Hof van Twente is samen met De Groen Loper een actie gestart om particulieren gratis bomen, zaaiingen en struiken af te nemen om te planten op eigen terrein of aan te bieden om elders te kunnen planten. Die actie start komende zaterdag (11 december). Mignon Sanchez en Alexandra Tempelman begeleiden in dat kader samen `de boom-events‘ voor de Hof van Twente en hebben als doel om 35.000 bomen te planten in de komende winter. Zij zijn voor vragen te bereiken via dit mailadres. Aanmelden kan via de zogenoemde ‘bomenplanner’ via deze LINK.

Gerelateerde berichten

  • 18 bomen voor Goor gereserveerd voor Boomfeestdag26 februari 2020 18 bomen voor Goor gereserveerd voor Boomfeestdag Op 18 maart is het Nationale Boomfeestdag. Dan worden er symbolisch 110 bomen uitgereikt aan de Groene Loper die beschikbaar zijn gesteld door de Provincie Overijssel. Daarvan zijn er 18 […]
  • Kinderen schrijven verhalen over bomen4 februari 2020 Kinderen schrijven verhalen over bomen HofPower en de Groene Loper Hof van Twente zijn op zoek naar verhalen over bomen. Kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 van de basisscholen uit Goor en de overige kernen in de Hof, […]
  • Bloembollen planten voor bijen op Burendag15 september 2018 Bloembollen planten voor bijen op Burendag De jaarlijkse Burendag start volgende week zaterdag met het planten van een groot aantal bloembollen. 11 buurtverenigingen en 3 scholen in de Hof van Twente hebben hiervoor in totaal 30 […]
  • Welke straat wordt helemaal stoep-groen?9 augustus 2022 Welke straat wordt helemaal stoep-groen? De groene loper Hof van Twente is een actie gestart om te komen tot zogenoemde stoep-groene straten in Goor en de overige kernen in de Hof. Hoe meer groen in je omgeving, hoe beter voor […]
  • Geld voor vergroening buurt via Oranjefonds1 juni 2022 Geld voor vergroening buurt via Oranjefonds Vanaf vandaag kunnen buren, buurttuinen, verzorgingshuizen, sportclubs, verzorgingstehuizen, scoutinggroepen, scholen, kinderopvang en andere maatschappelijke initiatieven financiën […]