Jaarboek vanaf zaterdag te koop

Het jaarboek 2011 van Goorsnieuws.nl is komende zaterdag te koop bij Primera de Bandijk. De tweede editie is, evenals het debuutboek van vorig jaar, volgens kenners weer een juweeltje geworden met alle wetenswaardigheden uit het afgelopen jaar en treffende achtergrondverhalen. Deze week zal er één prominente Gorenaar worden verrast met het eerste exemplaar. De makers hullen zich nog in stilzwijgen over wie dat zal zijn. Het jaarboek is te koop voor 15 euro. Voor 20 euro krijgt de koper er ook het jaarboek van 2010 bij, zolang de voorraad strekt. Er is een beperkte oplage.

coverjaarboekgn2012

Gerelateerde berichten

  • Woeltjes langer bij Hector, Nijland fit3 december 2011 Woeltjes langer bij Hector, Nijland fit Aan de vooravond van de derby heeft Hector-trainer Wim Woeltjes zijn contract verlengd. De oefenmeester van de Goorse groen-witten staat ook volgend jaar voor de groep. Woeltjes zal morgen […]
  • Informatieavond centrumontwikkeling26 augustus 2011 Informatieavond centrumontwikkeling De gemeente is de laatste maanden samen met de ondernemersvereniging Goor Collectief druk bezig om de aantrekkingskracht van het centrum van Goor versterken. Hiertoe heeft adviesbureau […]
  • Blokker gaat weg, Lamers komt terug25 juli 2016 Blokker gaat weg, Lamers komt terug De karakteristieke letters van de vorige eigenaren staan nog altijd op het winkelpand in de Molenstraat waar al sinds jaar en dag huishoudelijke en kado-artikelen evenals speelgoed wordt […]
  • 25 Goorse afzwemmers bij De Vijf Heuvels29 februari 2016 25 Goorse afzwemmers bij De Vijf Heuvels In zwembad De Vijf Heuvels ontvingen afgelopen zaterdag 25 Goorse kinderen hun zwemdiploma nadat ze succesvol afzwommen. Onder het toeziend oog van de instructeurs en familieleden waren er […]
  • Tweede aanhouding in moordzaak ‘Meene’21 januari 2015 Tweede aanhouding in moordzaak ‘Meene’ Een 55-jarige man uit Neede is vanmorgen net voor zevenen aangehouden in een woning in de gemeente Emmen. De man wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de 24-jarige man uit […]