Autoprog: Waar een ander stopt gaan wij verder (adv)

Dit is een advertorial

Het bedrijf Autoprog uit Hengelo geniet inmiddels ook bekendheid in Goor en heeft ook al een klantenbestand opgebouwd in ’t Twentse Haagje. Reden om eens nader kennis te maken met de onderneming van Roy Wolterink, die ook bij de klanten langskomt.

Autoprog
“Wij houden ons al jaren bezig met het maken van autosleutels”, begint Roy vol enthousiasme. “Als het nou om reparatie gaat of een nieuwe autosleutel programmeren. Voor ons is dit geen probleem. Met de jarenlange kennis en juiste apparatuur kunnen wij vrijwel alles maken.”

Software
De ontwikkeling staat niet stil en ook zeker niet bij Autoprog. “Aangezien onze kennis de laatste jaren zo is gegroeid kunnen we dus nog veel meer op gebied van software. Hierbij moet je denken aan: Chiptuning, motorcomputers of andere modules inlezen, startonderbreking verwijderen, foutcodes uitschrijven, revisie van elektronische contactsloten en stuursloten.

Ze komen zelfs langs
Autoprog rijdt ook op locatie. “Dus komt het u niet gelegen om langs te komen in Hengelo neem dan contact op en vraag naar Roy en waar mogelijk rijd ik bij u langs. Dit geldt overigens alleen voor autosleutels.”

Wat maakt de dienst nou zo bijzonder?
De vraag die natuurlijk het belangrijkste is voor de Nederlander. Het antwoord komt van Roy: “We zijn snel, professioneel en hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor autosleutels zijn we tot wel 50% goedkoper dan bij een merkdealer.”

“En tot slot nog een advies: zorg voor een reservesleutel. En als u de laatste sleutel kwijt raakt redden wij ons ook. Het is dan echter alleen wel minder leuk voor uw portemonnee.”

Kom langs
Autoprog is altijd te bereiken via 06-11445853 (Roy Wolterink). “Tot ziens onderweg of in de winkel en of werkplaats aan de Emmaweg 24 in Hengelo of neem een kijkje op onze site.”