Goorse wensboom in gebruik genomen

De grote Goorse wensboom in het Goorse stadshart is vanmiddag officieel in gebruik genomen. Dat gebeurde door DAC De Roos-cliente Fatima die een grote krans in de boom hing waarna burgemeester Nauta en de Goorse rolstoeltennisser Maarten ter Hofte met een tennisracket op een grote rode knop sloegen waarmee de lichtjes in de boom in de boom werden ontstoken. De wensboom staat er op initiatief van de Goorse Karin Freriksen die met haar bedrijf WISH3 in de regio allerlei bijzondere wensen vervuld die ook ONLINE kunnen worden ingestuurd.

Een ieder kan nu zijn of haar wensen, met name voor anderen, in de boom hangen. De Rabobank gaat samen met Goor Collectief, de stichting BIZ en Hofmarketing een aantal van die wensen vervullen. De Goorse scholen en kinderopvangcentra deden in dit kader ook mee aan een zogenoemde ‘Wensbox-wedstrijd’ die glansrijk werd gewonnen door de Prins Constantijnschool. Als prijs krijgen de leerlingen binnenkort bezoek van poffertjesbakker Ronny Esslage.