Joke Smit-Nibbelink 50 jaar

Joke Smit-Nibbelink heeft op 17 maart jl. de leeftijd van 50 jaar bereikt. Op zaterdag werd dat met een spetterend feestje gevierd met familie en vrienden. Met 18 nog sprankelend en met 50 wankelend, begint deze Goorse Sarah nu aan haar Tweede Jeugd! Haar man, kinderen, familie en vrienden willen haar hierbij nogmaals van harte feliciteren!

jokevijftig

Gerelateerde berichten

  • Terrassen komende zaterdag op straat19 augustus 2019 Terrassen komende zaterdag op straat Het gaat er dan toch van komen. De terrassen in het Goorse centrum mogen komende zaterdag de straat op. Het stadshart zal vanaf 16:30 uur worden afgesloten voor autoverkeer om de […]
  • gtckersttoernooi24 december 2013 Jeugdtennis weer terug bij GTC De jeugd heeft de toekomst en dat lijkt nu ook weer opgeld te doen bij de Goorse Tennis Club. Daar werd gisteren voor het eerst sinds jaren weer het GTC Jeugd Kersttoernooi georganiseerd. […]
  • Herman Escher ziet vandaag Abraham31 maart 2013 Herman Escher ziet vandaag Abraham De media stilte is voorbij, dus hierbij maken wij wereldkundig dat Herman Escher is toegetreden tot de club van vijftigers. Zijn familie en vrienden hebben hem ruimschoots van spandoeken […]
  • Andere openingstijden Kiekeboe3 mei 2019 Andere openingstijden Kiekeboe Vanaf vandaag heeft Kringloopwinkel Kiekeboe gewijzigde openingstijden. Op maandag zijn de deuren nu gesloten, terwijl op vrijdagavond de deuren juist open zijn voor belangstellenden. Om […]
  • Geen centrumcoach in Goor20 mei 2011 Geen centrumcoach in Goor Er komt geen centrumcoach voor het Goorse stadshart. Het college van B&W wil eerst dat de leegstand wordt aangepakt alvorens er wordt geïnvesteerd in andere initiatieven. Er is een half […]