In Between zingt in de katholieke kerk

Met alle coronaregels van dit moment is het niet voor iedereen duidelijk maar er mag in de kerken wel gezongen worden. Dat is reden voor het Goorse koor In Between om morgen (zondag 12 december) een optreden te verzorgen tijdens de woord- en communieviering in de Petrus en Pauluskerk aan de Hengevelderstraat. De advents-dienst begint om 11:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Extern onderzoek naar ‘kazerneblunder’9 november 2010 Extern onderzoek naar ‘kazerneblunder’ Er komt een extern onderzoek naar ambtelijke blunders rond de aankoop van grond voor een nieuwe brandweerkazerne en gemeentewerf in Goor. Dat zei burgemeester Kok vanmiddag in de […]
  • Herikerberg weer decor voor WK Zijspancross28 november 2020 Herikerberg weer decor voor WK Zijspancross Op circuit De Herikerberg, tussen Goor en Markelo, wordt volgend jaar het wereldkampioenschap zijspancross. De Grand Prix van Markelo staat gepland voor het weekeinde van 19 en 20 juni en […]
  • Tegenstanders bomenkap schakelen bekende professor in16 maart 2018 Tegenstanders bomenkap schakelen bekende professor in Het comité dat zich verzet tegen de voorgenomen bomenkap in de Gondalaan heeft Professor Doctor Ira Helsloot in de arm genomen om aan te tonen dat er andere mogelijkheden zijn dan het […]
  • Jumbo in actie tegen melkpoederdiefstal19 september 2014 Jumbo in actie tegen melkpoederdiefstal Een actie tegen een opmerkelijke roofreeks: bij de Jumbo is de melkpoeder van Nutrilon namelijk alleen nog te krijgen via de informatiebalie. In het winkelschap blijkt de babyvoeding niet […]
  • Donderdag sumo worstelen voor kinderen14 augustus 2017 Donderdag sumo worstelen voor kinderen Er was voor kinderen in Goor al heel wat te beleven de afgelopen weken, maar de jongerenwerkers van Salut voegen daar nog een zomeractiviteit aan toe. Kinderen tussen de 8 en 12 jaar […]