In Between zingt in de katholieke kerk

Met alle coronaregels van dit moment is het niet voor iedereen duidelijk maar er mag in de kerken wel gezongen worden. Dat is reden voor het Goorse koor In Between om morgen (zondag 12 december) een optreden te verzorgen tijdens de woord- en communieviering in de Petrus en Pauluskerk aan de Hengevelderstraat. De advents-dienst begint om 11:00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Sport kort 28 en 29 maart 200931 maart 2009 Sport kort 28 en 29 maart 2009 Sport kort weekend 28 en 29 maart 2009:Volleybal: Heren: Harambee  – Dynamiek  1 - 3 Dames: Holyoke  – Dynamiek  4 - 0 Hockey: Heren: Sneek  – GMHC  4-2 Dames: Emmen  – GMHC  6-3 Waterpolo […]
  • ‘Natte veute’ (foto- en film-update)26 augustus 2010 ‘Natte veute’ (foto- en film-update) Het gaat over water in deze dagen. Na het gebrek aan kraanwater door het overschot aan nattigheid in de Irisstraat is het vandaag moeder natuur die ons het verhaal schenkt. Met bakken […]
  • Klacht tegen Vorkink gegrond verklaard3 juni 2011 Klacht tegen Vorkink gegrond verklaard De Raad voor de Journalistiek heeft de aanklacht tegen Rob Vorkink gegrond verklaard. De Goorse onderzoeksjournalist van RTV Oost heeft de privacy van drie leidinggevenden van een […]
  • Rood Zwart wint van onmachtig Hector9 september 2018 Rood Zwart wint van onmachtig Hector Hector heeft ook de tweede bekerwedstrijd verloren. Op ‘t Doesgoor werd het 1-2 voor Rood Zwart. In de verdediging van Hector stond geen enkele verdediger die vorig seizoen speelde. Dat […]
  • Erwin Huistede 50 jaar !20 januari 2020 Erwin Huistede 50 jaar ! Het is feest in de Kerkstraat. Erwin Huistede viert namelijk vandaag zijn 50e verjaardag. De kersverse Abraham werd gisteravond al 'getrakteerd' op twee spandoeken van de buurt en de […]