Keuzing wint visbokaal Buddy`s opnieuw

De traditionele Buddy`s Bokaal is dit jaar opnieuw een prooi geworden voor Johan Keuzing. Hij wist voor de tweede keer in zijn loopbaan de viswedstrijd van het gelijknamige café op zijn naam te schrijven. Aan de zijtak van het Twentekanaal streden 21 fanatieke Goorse vissers om de felbegeerde bokaal. Toch werd er weinig succes geoogst door een aantal vissers, die meer haring van Verdriet naar binnen werkte dan dat ze werkelijk wisten te vangen. Jan van de Einde legde beslag op het zilver, Monique van Ek pakte het brons. De wedstrijd werd afgesloten met een barbecue bij café de Buddy`s.

Gerelateerde berichten

  • Ook vrijdag Schoolfeest zeer geslaagd27 juni 2015 Ook vrijdag Schoolfeest zeer geslaagd Na een zeer druk bezocht borreluurtje, is ook de vrijdagavond van het Schoolfeest zeer goed bezocht. De Goorse Tent was vol, maar opnieuw drukte dat de pret absoluut niet. Onder […]
  • Kaspels Toneel weer op de bühne2 december 2012 Kaspels Toneel weer op de bühne Het Kaspels Toneel komt deze maand met de voorstelling Tante Bella's Beautysalon. Het is een hilarische klucht in drie bedrijven geschreven door Henk Roede. Op 12, 14, 15, 21 en 22 […]
  • Schoolfeestvlag gevonden12 juni 2010 Schoolfeestvlag gevonden Het is vermoedelijk een streek van een aantal jongeren die op de late vrijdagavond wilden dollen met het heilige Schoolfeestbanier, want veel anders zouden we de volgende actie niet kunnen […]
  • Hector speelt gelijk tegen DOS’3719 november 2019 Hector speelt gelijk tegen DOS’37 Hector heeft vanavond de deelname aan het toernooi om de Tukker Cup afgesloten met een 1-1 gelijkspel tegen DOS'37 uit Vriezenveen. Op sportpark 't Doesgoor was die stand al bij rust […]
  • Wim Stam eindelijk beste biljarter Buddys3 januari 2010 Wim Stam eindelijk beste biljarter Buddys Wim Stam heeft vanmiddag afgerekend met het finalesyndroom waar hij jarenlang tevergeefs tegen worstelde. De Goorse biljarter schreef, nadat hij al meerdere malen in de eindstrijd had […]