Drie nieuwe zaken in centrum Goor

Er komen op de kortere of langere termijn drie nieuwe zaken bij in het centrum van Goor. Allereerst wordt morgen Fotostudio Hanneke geopend in de voormalige lunchroom tegenover de Primera. De studio wordt gerund door de Enschedese Hanneke Kemna. Eind maart komt er ook een ijssalon/vlaaienwinkel (Limburgia) bij in het stadshart. IJssalon Anderz, van het jonge Goorse paar Lotte Koebrugge en Jeffrey Gerritsen zal dan geopend worden in het winkelpand waar nu E.T. Phonehome-repair zit. Eigenaar Erkan Topsakal verhuist met zijn telefoonwinkel naar het grotere winkelpand naast de Ster waar vroeger de DA-drogist zat. Tenslotte komt er ook een nieuwe juwelierszaak in het pand van juwelier Kranenberg (foto) die inmiddels met de uitverkoop bezig is. Christel en Robin Kooijman, afkomstig uit Goor en woonachtig in Hengevelde, gaan er in de loop van volgend jaar starten met een nieuwe sieradenzaak: Het Twentse Haagje.

Gerelateerde berichten

  • Raats schittert op prestigieuze juwelenbeurs29 augustus 2019 Raats schittert op prestigieuze juwelenbeurs Een unieke uitverkiezing voor de Goorse goudsmid Dieuwke Raats. Ze is door de organisatie van de prestigieuze juwelenbeurs Artistar Jewels gevraagd om twee van haar werken te presenteren […]
  • Lunchroom Hap geopend11 november 2017 Lunchroom Hap geopend Na enkele weken van verbouwing en voorbereidingen is lunchroom en ijssalon Hap vandaag feestelijk geopend in het Goorse stadshart. De eetgelegenheid wordt bestierd door Rene Remmers en […]
  • Remmers neemt lunchroom over27 september 2017 Remmers neemt lunchroom over In het bedrijfspand aan de Grotestraat 114 begint Gorenaar RenĂ© Remmers binnenkort een eetgelegenheid. In het pand waar eerder 'The Sweet Sixties' zat opent hij, samen met zijn vrouw […]
  • Brummelaar nieuwe leider in Goorse Tourpoule5 juli 2017 Brummelaar nieuwe leider in Goorse Tourpoule Sven Brummelaar is de nieuwe leider in het algemeen klassement van de Goorse Tourpoule. Hij heeft het gele tricot overgenomen van Gerben Kappert die is gekelderd naar de 25e plaats na de […]
  • Gorenaren sterk in Hof van Twente Triatlon21 mei 2017 Gorenaren sterk in Hof van Twente Triatlon De Goorse deelnemers aan de Hof van Twente Triatlon presteerden vandaag uitstekend. Niek Nijman won bij de jongens 12 en 13 jaar terwijl Jochem Mensink tweede werd bij de jongens van 8 en […]