Kerstdienst in Hofkerk alleen online

De avonddienst tijdens Kerst in de Hofkerk vindt komende vrijdag alleen online plaats. Binnen de coronamaatregelen hebben religieuze diensten meer speelruimte dan andere evenementen, maar de organisatie toont zich solidair met de gemeenschap. De dienst begint om 21.00 uur en heeft als thema ‘hoop, opnieuw geboren’. Naast de bekende liederen zullen er ook twee verrassende nieuwe kerstnummers ten gehore worden gebracht. De dienst is via deze site te bekijken.

Gerelateerde berichten

  • Hofkerk geopend met Pasen29 maart 2021 Hofkerk geopend met Pasen Op Goede Vrijdag en Stille Zaterdag is de Hofkerk een aantal uren geopend. Ondanks het coronavirus wil de protestantse gemeente de gelovigen toch de mogelijkheid geven om 'te bidden bij […]
  • Geen politieke gevolgen voor Bijleveld na kerkbezoek27 januari 2021 Geen politieke gevolgen voor Bijleveld na kerkbezoek Het bezoek van demissionair minister Ank Bijleveld aan de Goorse Hofkerk op kerstavond, krijgt voor haar geen politiek staartje. Het bezoek was volgens demissionair minister Grapperhaus […]
  • Goor maakt geen punt van kerkbezoek Bijleveld12 januari 2021 Goor maakt geen punt van kerkbezoek Bijleveld Waar er in de Tweede Kamer vragen worden gesteld over het bezoek van Minister Ank Bijleveld aan de Hofkerk op Kerstavond, maakt het leeuwedeel van Goor zich daar veel minder druk over. […]
  • Geen vieringen op Kerstavond in Petrus en Pauluskerk20 december 2020 Geen vieringen op Kerstavond in Petrus en Pauluskerk Vanwege de strenge lockdown-regels is er op Kerstavond dit jaar geen avond- en nachtdienst in de rooms-katholieke Petrus en Paulus-kerk in Goor. De Nederlandse bisschoppenconferentie […]
  • Klokken luiden voor hoop en troost8 april 2020 Klokken luiden voor hoop en troost In de maand april zullen de klokken van de Goorse Hofkerk elke woensdagavond van 19:00 uur tot 19:15 uur uur luiden als boodschap van hoop en troost in deze tijd waarin de Corona-crisis […]