Verrassing voor ‘opruimers’ in de Hof

De gemeente Hof van Twente is op zoek naar mensen die anderen een compliment willen geven voor het schoon houden van de openbare ruimte. Dit kan een buurman of buurvrouw zijn die altijd helpt met het ruimen van blad, het sneeuwvrij maken van de stoep of iemand die zwerfafval opruimt. Ook andere bijdragen in de buitenruimte kunnen er toe doen. Deze personen kunnen genomineerd worden en dan zal de gemeente diegene in het zonnetje zetten én krijgt hij of zij een verrassing. Nomineren kan via Liesbeth de Boer :06-40008298) of Johan Vruwink: 06-40784665). Mailen kan ook via: info@nullhofvantwente.nl.


Gerelateerde berichten

  • Kritiek op weghalen afvalbakken buitengebied28 maart 2022 Kritiek op weghalen afvalbakken buitengebied Er is veel kritiek op de beslissing van de gemeente Hof van Twente om de afvalbakken in het buitengebied van Goor weg te halen. Op social media en bij deze site komen veel reacties waarin […]
  • Afvalbakken in buitengebied waarschijnlijk niet terug geplaatst28 januari 2022 Afvalbakken in buitengebied waarschijnlijk niet terug geplaatst De afvalbakken die door de gemeente Hof van Twente in het buitengebied van Goor zijn weggehaald voor de jaarwisseling, worden naar alle waarschijnlijkheid niet terug geplaatst. De […]
  • Scholen krijgen spellendoosje over afval10 maart 2021 Scholen krijgen spellendoosje over afval Leerlingen van de vijf Goorse basisscholen krijgen morgen een spellendoosje over afval. Het zogenoemde '5-minutendoosje' bevat 35 educatieve, humoristische, actieve en creatieve […]
  • Gemeente: Paden en wegen sneeuwvrij maken vergt tijd11 februari 2021 Gemeente: Paden en wegen sneeuwvrij maken vergt tijd Het duurt nog wel even voor alle wegen en paden in Goor weer sneeuwvrij zijn en goed begaanbaar. Het opwaaien van het sneeuw en de gevormde sneeuwduinen bemoeilijken het werk evenals de […]
  • Hof van Twente wil statiegeld op blikjes29 januari 2021 Hof van Twente wil statiegeld op blikjes De gemeente Hof van Twente wil dat er landelijk snel statiegeld op blikjes wordt geheven en heeft zich aangesloten bij de campagne 'Yes We Can!' van de zogenoemde 'Statiegeld-alliantie'. […]