Kersttoespraak Ellen Nauta op Hofstreek FM<

Burgermoeder Ellen Nauta zal ook dit jaar weer een kersttoespraak houden in het programma van Radio Kerklokaal bij Hofstreek FM. De rede is op 1e en 2e Kerstdag  om 08:00 uur ’s morgens te beluisteren. Na de toespraak geven de vaste medewerkers van Radio Kerklokaal en de andere programma’s een verdere invulling aan de kerstsferen in deze lock down-periode bij de lokale radio-omroep.

Gerelateerde berichten

  • Kerstprogrammering bij Hofstreek FM25 december 2021 Kerstprogrammering bij Hofstreek FM De lokale radiozender Hofstreek FM verzorgt deze kerstdagen een speciaal programma. De kersttoespraak van burgemeester Nauta die vanochtend al te horen was, wordt vanmiddag (13:00 uur) en […]
  • Stuk voor stuk kwetsbaar en samen zo sterk…25 december 2020 Stuk voor stuk kwetsbaar en samen zo sterk… Burgemeester Nauta heeft vanochtend op Hofstreek FM haar jaarlijkse Kerst-toespraak gehouden. Daarin ging het vooral over de kwetsbaarheid van mensen die duidelijk is geworden in het […]
  • “Als we weer worden gevraagd, zullen we er weer staan…”26 december 2015 “Als we weer worden gevraagd, zullen we er weer staan…” Als er weer vluchtelingen moeten worden opgevangen in Goor of in de andere kernen van de Hof van Twente zal er wederom opvang geregeld worden. Dat zei burgemeester Ellen Nauta in haar […]
  • Weerman Arjan Mengerink terug op Hofstreek FM2 februari 2022 Weerman Arjan Mengerink terug op Hofstreek FM De Goorse weerman Arjen Mengerink keert vanaf deze week terug bij de lokale radiozender Hofstreek FM. Hij zal elke vrijdag te horen in het programma E8 Radio. Even na 18:30 uur komt hij […]
  • Terugblik op 2021 bij Hofstreek FM31 december 2021 Terugblik op 2021 bij Hofstreek FM De lokale omroep Hofstreek FM gaat vandaag op de radio terugblikken op het afgelopen jaar. Onder het motto 'wat, wie en waarom stond dit in de krant' wordt een blik geworpen op 2021 vanaf […]