GroenLinks keert niet terug in gemeenteraad, Sanchez naar In Beweging

Het bestuur van GroenLinks Hof van Twente heeft besloten niet deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart aanstaande. Op de ledenvergadering bleek dat er onvoldoende geschikte kandidaten zijn om de linkse partij te vertegenwoordigen. De afgelopen vier jaar zat William Sanchez (foto) voor GroenLinks in de gemeenteraad in de Hof van Twente maar de Deldenaar wil zich voor de komende verkiezingen beschikbaar stellen voor de nieuwe lokale partij In Beweging en keert GroenLinks dus de rug toe.

“Het is het tijd voor de volgende stap naar de progressieve samenwerking. Een zeer bewuste keuze voor de toekomst en een groenere Hof van Twente. Ik hoop dat de GroenLinks kiezers straks hun stem en vertrouwen geven aan de meest progressieve partij in de Hof van Twente” aldus Sanchez in een schriftelijke verklaring.