Goor kiest massaal voor ’n Stoom

Een petitie van Gorenaar Jan Poortman werd al honderden keren ondertekend en nu krijgt hij ook bijval van de stemmers op deze site. Zijn pleidooi om de naam van het te ontwikkelen fabrieksterrein van de voormalige Twentsche Stoomblekerij te veranderen van ‘Op Stoom’ in ’n Stoom, is in een poll op deze site in stemming gebracht en maar liefst 79% van de ongeveer 1500 respondenten is dat met hem eens. 11% vind Op Stoom wel de goede benaming terwijl de overige 10% vind dat er een hele andere naam verzonnen moet worden. De volgende poll gaat over het dringende advies om, vanwege corona, tijdens de komende feestdagen niet meer dan 4 mensen thuis te ontvangen. Gaat Goor zich daaraan houden of wordt de maatregel in de wind geslagen. U mag het zeggen!

Gerelateerde berichten

  • Petitie voor naamsverandering Op Stoom19 juli 2021 Petitie voor naamsverandering Op Stoom Het is Gorenaar Jan Poortman een doorn in het oog. De nieuwe naam van het grondgebied van de voormalige Twentse Stoomblekerij is 'Op Stoom' en dat is voor hem en vele anderen […]
  • Petitie met handtekeningen ’n Stoom aangeboden14 december 2021 Petitie met handtekeningen ’n Stoom aangeboden De petitie met handtekeningen van mensen die pleiten voor de naam '’n Stoom' in plaats van 'Op Stoom' voor het voormalige TSB-terrein, is vorige week aangeboden aan wethouder Wim […]
  • Petitie actie groep ‘Terug naar ’n Stoom’ naar gemeente Hof van Twente22 september 2021 Petitie actie groep ‘Terug naar ’n Stoom’ naar gemeente Hof van Twente De actiegroep 'Terug naar 'n Stoom' onder leiding van de Goorse historicus Jan Poortman gaat in de komende maand een petitie aanbieden aan het College van de gemeente Hof van Twente om […]
  • Online prikbord voor ideeën Op Stoom22 juli 2021 Online prikbord voor ideeën Op Stoom Wie goede ideeën heeft voor het grootschalige project Op Stoom op het terrein van de voormalige Twentsche Stoomblekerij, kan deze vanaf nu ook kwijt op een online prikbord dat op de site […]
  • TV-sessies rondom project Goor op Stoom9 juni 2021 TV-sessies rondom project Goor op Stoom Het project Goor op Stoom krijgt steeds meer voeten aan de grond in Goor en de eerste werkzaamheden worden zichtbaar. Om dit alles goed te bespreken met de bevolking wordt een aantal […]