Jeugdkoor Kick It met mini-kerstconcert op YouTube

Omdat alle geplande optredens van het Goorse jeugdkoor Kick It in december niet door kunnen gaan is besloten om video-opnames te maken van de laatste repetitie en deze op YouTube te zetten. Het mini-kerstconcert is vervat in een fraai filmpje van de jonge zangers en zangeressen dat via deze LINK te bekijken. Kick It staat onder leiding van Merel en Bernadette Brunnekreef.

Gerelateerde berichten

  • Kom zingen bij Kick It!28 september 2022 Kom zingen bij Kick It! "Het is Kicken bij Kick It!" Dat is de slogan van de twee jeugdkoren van Kick It. In het najaar bestaan deze koren drie jaar. Er zijn al verschillende optredens verzorgd waaronder […]
  • Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie28 oktober 2020 Kick It viert eerste verjaardag met open repetitie Jeugdkoor Kick It bestaat deze week alweer één jaar. Om dit te vieren is er vrijdag een open repetitie. "We willen graag alle jeugd laten ervaren hoe gaaf het is om samen te zingen", laat […]
  • Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start26 augustus 2021 Ditis Goorus wijzigt naam en Kick It! weer van start Na een lange 'koorloze' coronaperiode zijn de meeste Goorse koren weer volop bezig. Zo ook smartlappenkoor Ditis Goorus dat na ruim 20 jaar de naam en het logo van het koor heeft […]
  • Jeugdkoren Kick It zien  levenslicht3 oktober 2019 Jeugdkoren Kick It zien levenslicht "Energiek, stoer, maar bovenal met veel plezier. Samen zingen is het mooiste wat er is." Met die enthousiaste woorden omschrijven de oprichters en dirigenten Bernadette en Merel […]
  • Spannende tijden voor de Peepeetjes14 december 2017 Spannende tijden voor de Peepeetjes Voor de jonge zangtalenten van de Peepeetjers breken spannende en drukke tijden aan. Het kinderkoor dat onder leiding staat van Bernadette en Merel Brunnekreef staat morgenavond in de […]