Ligtlee pakt zilver op NK baanwielrennen

Sam Ligtlee heeft vandaag een zilveren medaille gehaald op het Nederlands Kampioenschap baanwielrennen. De in Goor woonachtige topsporter verloor in de sprintfinale over 200 meter van wereldkampioen Harry Lavreysen. De 24-jarige Ligtlee ging als derde door naar de halve eindstrijd en klopte daarin de als tweede geplaatste Tijmen van Loon. Het NK wordt gehouden in Omnisport in Apeldoorn en duurt nog tot en met woensdag. Morgen komt Ligtlee nog in actie op het onderdeel Keirin.

Gerelateerde berichten

  • Weer zilver voor Ligtlee op NK28 december 2021 Weer zilver voor Ligtlee op NK Sam Ligtlee heeft vandaag zijn sportieve jaar afgesloten met zijn tweede zilveren plak op het Nederlands Kampioenschap baanwielrennen. Na de tweede plek van gisteren op de sprint was hij […]
  • Sam Ligtlee wint NK teamsprint22 november 2021 Sam Ligtlee wint NK teamsprint Na de Europese titel hebben de baanwielrenners van de equipe van Sam Ligtlee ook de nationale titel veroverd. De Goorse baanwielrenner won samen met Theo Bos en het talent Tijmen van Loon […]
  • Teleurgestelde Ligtlee vijfde op WK23 oktober 2021 Teleurgestelde Ligtlee vijfde op WK Sam Ligtlee is zijn wereldtitel op de kilometer tijdrit kwijt. De in Goor woonachtige baanwielrenner moest in het Franse Roubaix gisteravond genoegen nemen met de vijfde plaats. […]
  • Ligtlee na goud nu zilver op EK baanwielrennen6 oktober 2021 Ligtlee na goud nu zilver op EK baanwielrennen Hij woont met zijn Enschedese vriendin sinds een paar maanden op De Whee in Goor en is nu één van de blikvangers op het Europees Kampioenschap baanwielrennen in het Zwitserse Grenchen. […]
  • Cent in goede vorm naar NK baanwielrennen12 december 2016 Cent in goede vorm naar NK baanwielrennen Wielrenster Marit Cent uit Goor kan met vertrouwen vooruitkijken naar de Nederlandse kampioenschappen baanwielrennen. Die worden komende vrijdag, zaterdag en zondag in het Omnisport […]