Weer zilver voor Ligtlee op NK

Sam Ligtlee heeft vandaag zijn sportieve jaar afgesloten met zijn tweede zilveren plak op het Nederlands Kampioenschap baanwielrennen. Na de tweede plek van gisteren op de sprint was hij vandaag in Omnisport Apeldoorn de op één na beste tijdens het onderdeel Keirin. Net als gisteren moest zijn meerdere erkennen in wereldkampioen Harry Lavreysen. Deze wist in de laatste anderhalve ronde met een indrukwekkende versnelling van de laatste naar de eerste positie door te stoten. Tijmen van Loon behaalde het brons waarmee het podium dezelfde bezetting kreeg als gisteren op het NK Sprint.

Gerelateerde berichten

  • Ligtlee pakt zilver op NK baanwielrennen27 december 2021 Ligtlee pakt zilver op NK baanwielrennen Sam Ligtlee heeft vandaag een zilveren medaille gehaald op het Nederlands Kampioenschap baanwielrennen. De in Goor woonachtige topsporter verloor in de sprintfinale over 200 meter van […]
  • Sam Ligtlee wint NK teamsprint22 november 2021 Sam Ligtlee wint NK teamsprint Na de Europese titel hebben de baanwielrenners van de equipe van Sam Ligtlee ook de nationale titel veroverd. De Goorse baanwielrenner won samen met Theo Bos en het talent Tijmen van Loon […]
  • Teleurgestelde Ligtlee vijfde op WK23 oktober 2021 Teleurgestelde Ligtlee vijfde op WK Sam Ligtlee is zijn wereldtitel op de kilometer tijdrit kwijt. De in Goor woonachtige baanwielrenner moest in het Franse Roubaix gisteravond genoegen nemen met de vijfde plaats. […]
  • Ligtlee na goud nu zilver op EK baanwielrennen6 oktober 2021 Ligtlee na goud nu zilver op EK baanwielrennen Hij woont met zijn Enschedese vriendin sinds een paar maanden op De Whee in Goor en is nu één van de blikvangers op het Europees Kampioenschap baanwielrennen in het Zwitserse Grenchen. […]
  • Medische ring gevonden20 februari 2021 Medische ring gevonden Een mail van mevrouw Grosemans-Haverkate. Zij heeft een medische, zilveren, ring (foto) gevonden. Het bericht vermeld niet waar ze het ding gevonden heeft. Deze ring wordt gebruikt door […]