Aantal positieve testen in de Hof stabiel

Het aantal mensen dat in de Hof van Twente positief is getest op het coronavirus, blijft dagelijks schommelen tussen de 18 en 15 per dag. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. In de afgelopen week werden 141 mensen positief getest met een uitschieter op 1e Kerstdag toen 36 positieve tests zijn doorgegeven. Ziekenhuisopnames en overlijdens zijn in de voorbije week niet gemeld. Sinds het begin van de pandemie zijn er in Goor en de overige kernen in de Hof, 38 mensen overleden aan de gevolgen van corona. Zo’n 75 coronapatiënten uit de Hof van Twente zijn in de afgelopen 21 maanden in het ziekenhuis opgenomen. 91% van de inwoners van 18 jaar en ouder is volledig gevaccineerd, in de categorie 12 tot 17 jaar is dat nu 78%.

Gerelateerde berichten

  • Eén nieuwe Coronabesmetting in de Hof13 september 2020 Eén nieuwe Coronabesmetting in de Hof Er is in de afgelopen weken één persoon in de gemeente Hof van Twente positief getest op het Corona-virus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. Het aantal besmettingen neemt landelijk […]
  • Zo’n 1000 Coronabesmettingen in de Hof sinds start tweede golf8 december 2020 Zo’n 1000 Coronabesmettingen in de Hof sinds start tweede golf Geheel in lijn met de landelijke trend. lukt het ook in Goor en omgeving nog niet echt om de Corona-besmettingscijfers naar aanvaardbare waarden te laten zakken. In de laatste week is het […]
  • Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof2 september 2020 Geen nieuwe Coronabesmettingen in de Hof Er is sinds 19 augustus niemand uit Goor en de overige kernen in de Hof van Twente positief getest op het Corona-virus. Dat blijkt uit cijfers van het RIVM. In de weken voor 19 augustus […]
  • Omikron teistert ook de Hof29 januari 2022 Omikron teistert ook de Hof Evenals in de rest van het land stijgt ook het aantal positieve coronatests in de Hof van Twente hard. In de afgelopen week kregen 600 mensen in Goor en omgeving een positieve testuitslag […]
  • Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week16 augustus 2021 Coronabesmettingen Hof stabiel laag in de laatste week Het aantal coronabesmettingen daalde al sinds half juli en is ook in de afgelopen week niet geëxplodeerd. Er werden in de afgelopen zeven dagen 31 besmettingen geregistreerd. Een […]