Jos Kolman wint fotowedstrijd Hof van Twente

Jos Kolman is overall winnaar geworden van de fotowedstrijd die door de gemeente Hof van Twente is uitgeschreven. Hij maakte een foto van het Goorse haventerrein vanaf de overzijde van het kanaal en was daarmee volgens de jury niet alleen de beste in de categorie werken. Gorenaar Gerben Hillebrand kreeg een prijs voor zijn prent in het buitengebied in de categorie áctief’. Andre Altena uit Diepenheim en Noa Wes uit Delden kregen de prijzen in de categoriën ‘werken’ en ‘leven’. De winnende foto van Jos Kolman hangt nu bij de ingang van het gemeentehuis in Goor (foto). Voor de fotowedstrijd die ter gelegenheid van het 20 jarig jubileum van de gemeente
werd opgezet, kwamen 150 inzendingen binnen.

Gerben Hillebrand
André Altena
Noa Wes

Gerelateerde berichten

  • Hoe mooi was de Goorse winter…(15)21 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter…(15) En het kwik is allang weer op waarden die meer aan de lente doen denken dan aan de koude van vorige week maar zoals eerder gememoreerd: "Gelukkig hebben we de foto's nog" en een hele hoop […]
  • Hoe mooi was de Goorse winter… (14)20 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter… (14) En op deze zaterdag de 20e de voorlaatste serie van Goorse winterfoto's die voor en door Gorenaren zijn ingestuurd. Echt winter is het dus allang niet meer maar we hebben nog wel een […]
  • Hoe mooi was de Goorse winter…(13)19 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter…(13) En dan is het alweer vrijdag en ligt de ijsperiode al een aantal dagen achter ons. Toch hebben we nog een aantal fraaie foto's die voor en door Gorenaren gemaakt zijn in de reeks 'Hoe […]
  • Hoe mooi was de Goorse winter…(12)18 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter…(12) Nog een aantal mooie winterfoto's dan maar weer omdat u er met zijn allen zo druk mee bent geweest. Een stortvloed aan foto's en de één nog mooier dan de ander. Geniet ook maar weer van […]
  • Hoe mooi was de Goorse winter….(11)17 februari 2021 Hoe mooi was de Goorse winter….(11) En hier alweer de elfde aflevering in de categorie 'Hoe mooi is de Goorse winter...'. We hebben er nog een aantal te gaan en zullen ermee stoppen als we er 'door zijn'. Voor nu is dat nog […]