Schouten Europe neemt Nijland Food over

Schouten Europe gaat het failliete Nijland Food overnemen, zo meldt TC/Tubantia. Het bedrijf uit het Brabantse Giessen gaat in Goor alleen nog vegetarische producten maken en stopt met de verwerking van kippenvlees. Schouten was voor het faillissement klant bij Nijland Food en neemt ook het onroerend goed over. Het is eveneens de bedoeling dat alle tachtig medewerkers in Goor aan het werk kunnen blijven. Nijland Food werd drie weken geleden bankroet verklaard vlak nadat ook de Goorse machinefabriek Bauhuis failliet ging. Ook voor Bauhuis is een overnamekandidaat gevonden.

Gerelateerde berichten

  • Na Bauhuis nu ook vleeswerker Nijland failliet8 december 2021 Na Bauhuis nu ook vleeswerker Nijland failliet Met het faillissement van vleesverwerker Nijland Food is er opnieuw een groot Goors bedrijf dat het loodje legt. Vorige week werd machinefabriek Bauhuis, op een steenworp afstand van […]
  • Dertig medewerkers toch werkloos na doorstart Nijland Food6 januari 2022 Dertig medewerkers toch werkloos na doorstart Nijland Food Schouten Europe dat eind december het failliete Nijland Food uit Goor overnam, gaat toch niet door met alle 80 medewerkers die daar voor het bankroet werkten. Aanvankelijk gaf Schouten […]
  • Rechtbank: Rabobank niet schuldig aan faillissement Oad2 februari 2022 Rechtbank: Rabobank niet schuldig aan faillissement Oad De Rabobank is niet schuldig aan het faillissement van Oad in 2013. Dat oordeelde de rechtbank Midden-Nederland vandaag. De schadevergoeding van 67 miljoen euro die de voormalige […]
  • Hotel Herikerberg failliet14 april 2016 Hotel Herikerberg failliet Landhuishotel Herikerberg tussen Goor en Markelo is failliet verklaard. Het faillissement is verrassend omdat het hotel/restaurant winstgevend was en door gasten goed werd beoordeeld. […]
  • Doorstart voor Bauhuis, 40 werknemers mogen blijven16 december 2021 Doorstart voor Bauhuis, 40 werknemers mogen blijven De Bauhuis Group, die vorige week failliet werd verklaard, zal worden overgenomen door HTM Technologies, zo meldt TC/Tubantia. Het Hengelose bedrijf, dat is onderdeel is van de PM Group […]