Kinderlokker actief op De Hogenkamp

De politie is op zoek naar een oudere man die gistermiddag op De Hogenkamp geprobeerd heeft om een jong meisje heeft mee te krijgen in een wit busje. Het meisje werd, aan het einde van de middag, aangesproken ter hoogte van het speeltuintje bij het voormalige Houtkamp-veld (archieffoto) en gevraagd mee te gaan. Het meisje is in paniek weggefietst en heeft zich onderweg verstopt om te controleren of hij achter haar aankwam. Hierna is ze snel naar huis gefietst. Ze heeft nog een groot deel van het kenteken kunnen identificeren: VX-693-?. Mogelijk heeft de man ook meerdere meisjes aangesproken. De politie vraagt om nuttige informatie te melden en vooral zelf geen actie te ondernemen. Daarnaast wordt nogmaals geadviseerd om kinderen niet alleen in het donker laten fietsen.

Gerelateerde berichten

  • Politie vraagt uit te kijken naar kinderlokker5 november 2015 Politie vraagt uit te kijken naar kinderlokker De politie vraagt de inwoners van Goor en omgeving om alert te zijn op een mogelijke kinderlokker in het buitengebied. Op dinsdag 3 november werden kinderen uit Ambt Delden lastiggevallen […]
  • Vier Belgen nog langer vast20 januari 2022 Vier Belgen nog langer vast De vier malafide Belgen, die worden verdacht van de dreiging met het vuurwapen, blijven dertig dagen langer in voorlopige hechtenis. Dat heeft de raadkamer van de rechtbank in Almelo […]
  • Goorse vrouw betrokken bij dodelijk ongeluk in Markelo23 november 2021 Goorse vrouw betrokken bij dodelijk ongeluk in Markelo Naar nu blijkt is volgens Tubantia een 31-jarige vrouw uit Goor betrokken geweest bij het verschrikkelijke dodelijk ongeval van afgelopen zondag in Markelo. De auto die in de middag in […]
  • Pas op voor pinfraude aan de deur16 november 2021 Pas op voor pinfraude aan de deur Volgens de Politie Hof van Twente is er een malafide verkoper actief in Goor en de overige kernen in de Hof die aan de deur gereedschap aan de man probeert te brengen. Middels een listige […]
  • Vermiste Enschedese is weer terecht28 juli 2021 Vermiste Enschedese is weer terecht Een vermiste jonge Enschedese die sinds zondagavond werd vermist,k is weer terecht. Dat meldt de Enschedese politie op haar Facebookpagina. Waar de 16-jarige is aangetroffen is niet […]