Vanaf maandag digitaal melden

Vanaf komende maandag is het mogelijk om digitaal werkzaamheden te melden bij de gemeente Hof van Twente. Dat is mogelijk voor vergunning- of meldingplichtige activiteiten zoals bouwen, slopen, kappen en bodemsaneringen. Er kunnen meldingen voor meerdere activiteiten worden gedaan. Ter bevestiging ontvangt de melder.Via deze link kunnen meldingen gedaan worden.

logohofvantwente

Gerelateerde berichten

  • Winters Goor…25 februari 2013 Winters Goor… Goor was afgelopen weekend weer bedekt door een dik pak sneeuw. Zaterdag begon het te sneeuwen in het Twentse Haagje en ook zondag kwam er witte vlokken uit de lucht. Er viel centimeters […]
  • Goud voor taekwondoka Tim Pijfers1 maart 2010 Goud voor taekwondoka Tim Pijfers De telgen in huize Pijfers zijn overgoten met een uitzonderlijk sporttalent. Waar Nick Pijfers de scouts bij FC Twente blijft imponeren, is het Tim Pijfers, het jongere broertje, die […]
  • fakkeloptocht21 november 2011 Veel vuur tijdens ‘Winters Genieten’ Het nieuwe Goorse kerstspektakel 'Winters Genieten' krijgt steeds meer vorm en moet velen naar het stadshart trekken op 9, 10- en 11 december. De winterse gezelligheid moet de boventoon […]
  • Olympia slaat ook Swift met 7-3 van tafel8 maart 2010 Olympia slaat ook Swift met 7-3 van tafel De tafeltennisers van Olympia lijken inmiddels patent te hebben op een 7-3 overwinning. De Goorse ploeg won gisteren in Deventer, tegen Swift 2, voor de derde keer op rij met een marge van […]
  • Bonnetjesregen op N347 tussen Goor en Rijssen10 augustus 2017 Bonnetjesregen op N347 tussen Goor en Rijssen Kassa voor de politie van de regio Twente! Bij een een snelheidscontrole op de N347 tussen Goor en Rijssen, ook wel de S15 genoemd, zijn dinsdagochtend liefst 386 voertuigen geflitst. De […]