ZTD wordt MobiRein (Adv)

MobiRein: dat is vanaf 1 januari 2022 de nieuwe naam van ZTD Truckwash & Cleaning. Het bedrijf met de unieke washal aan de Breukersweg in Goor probeert zo de gestage groei in goede banen te leiden. Eigenaar Jan Dirk Zorge: “Naast het reinigen van diverse voertuigen in onze wasstraat is er ook Zorge Transport Diensten waarbij we advies en ondersteuning geven in transport, trucking, chauffeursdiensten en sneltransport 24/7. Het is beter om in die activiteiten een duidelijk onderscheid te maken. Dat begint natuurlijk bij de naam, daarom wordt ZTD Truckwash vanaf 1 januari 2022 MobiRein.”

Zorge benadrukt dat er behalve de naam en de uitstraling niets verandert. “We zijn en blijven met dezelfde mensen die dezelfde hoogwaardige service bieden. Ook blijf ik gewoon de meewerkende eigenaar, het is dus absoluut geen overname of iets dergelijks.”

Jan Dirk Zorge begon in 2013 met de truckwash-service. Sindsdien groeide de klantenkring gestaag. Naast trucks staat MobiRein ook voor u klaar als het gaat om de grondige reiniging van bedrijfswagens, touringcars, (land)bouwvoertuigen, campers en caravans. Voor meer info neem contact op met MobiRein: telefoon: 0547-745040/06-49960790 of per e-mail: info@nullmobirein.nl.