De Rellie kan’t nit loat’n….

En toch weer een beetje spektakel door de Goorse straten deze avond. De mannen van de Goorse Biertent Rellie gingen met een fraai opgetuigd vrachtwagentje met aanhanger door Goor en hadden uiteraard ook het nodige geluid aan boord. Het doel was het bezoeken van de eigen leden en andere ‘hulpverleners’. Die werden aan de deur verrast met een zogenoemde ‘Pleerbusse’. Daarin, naast een fris blikje bier, de ingrediënten om de bus op oudejaarsdag flink te laten knallen. Ook zat er een begeleidend schrijven bij in met een qr-code. Bij het scannen van die code werd een minder vrolijke boodschap gebracht voor de heren van het keurkorps al werd deze wel met een gierende lach gebracht…

Gerelateerde berichten

  • Open Dag Schoolfeestloodsen druk bezocht15 mei 2022 Open Dag Schoolfeestloodsen druk bezocht Dat het School en Volksfeest al enorm leeft onder de Goorse bevoling werd gisteren duidelijk tijdens de Open Dag van de Schoolfeestloodsen. Veel bezoekers wisten de weg naar de […]
  • Toch nog optocht…27 juni 2021 Toch nog optocht… Goor gaat los. Toch nog een optocht. Foto’s zeggen meer dan woorden…
  • De Goorse Rellie in Markelose optocht?17 juni 2021 De Goorse Rellie in Markelose optocht? De kans bestaat dat de Goorse Biertent Rellie de optocht tijdens het dorpsfeest in Markelo af gaat sluiten. In een opmerkelijk Facebookbericht zegt een woordvoerder van het keurkorps dat […]
  • Biertent Rellie heeft eigen Corona-vaccin24 december 2020 Biertent Rellie heeft eigen Corona-vaccin Goorse Biertent Rellie heeft een eigen Corona-vaccin ontwikkeld om de rondgang van het keurkorps tijdens het komende Schoolfeest veilig te stellen. Volgens een schrijven aan deze site is […]
  • Relliegroet voor Markelose feestgangers…25 augustus 2020 Relliegroet voor Markelose feestgangers… Een vriendelijk gebaar richting de 'noabers' van de andere kant van de berg namens de Goorse Biertent Rellie. Zij hebben vandaag een klein circustentje met Rellievlag op het Markelose […]