Jaarwisseling rustig verlopen

De jaarwisseling is in Goor rustig en zonder noemenswaardige incidenten verlopen. Wel ging er, ondanks het vuurwerkverbod, toch nog veel de lucht in tijdens de jaarwisseling zoals in de Iependijk (foto). Op enkele vernielde brievenbussen na zijn er, voor zover bekend, geen grote schades gemeld. In het Goorse waren er in de nachtelijke uren ook veel buurt- en straatfeestjes om het nieuwe jaar in te luiden. Overdag werd op diverse plekken op traditionele wijze ook met carbid geschoten.

Gerelateerde berichten

  • Rustige jaarwisseling, wel veel vuurwerk1 januari 2021 Rustige jaarwisseling, wel veel vuurwerk De jaarwisseling is in Goor rustig verlopen. Er werden weinig incidenten gemeld. We ging er, ondanks het verbod op het zogenoemde categorie 2-vuurwerk, veel de lucht in net na twaalven […]
  • Veel minder vuurwerkschade door schoolpleinverbod24 januari 2017 Veel minder vuurwerkschade door schoolpleinverbod Er is veel minder vuurwerkschade in Goor en de overige kernen in de Hof van Twente dan in voorgaande jaren. Waar tijdens de vorige jaarwisseling nog voor 36.000 euro werd vernield blijft […]
  • Geen vuurwerk dit jaar, carbid schieten mag wel3 december 2021 Geen vuurwerk dit jaar, carbid schieten mag wel Evenals vorig jaar is er ook dit jaar een landelijk vuurwerkverbod tijdens Oudejaarsdag. In Goor en overige kernen in de Hof van Twente mag wel weer met carbid worden geschoten. Aan deze […]
  • CDA wil geen verbod op carbid-schieten14 november 2020 CDA wil geen verbod op carbid-schieten Nu een algemeen vuurwerkverbod voor de komende jaarwisseling vanwege het Corona-virus, gisteren werd aangenomen door de Tweede Kamer, rijst de vraag of dat verbod ook geldt voor het […]
  • Algeheel vuurwerkverbod op komst, PvdA wil openbaar debat22 juni 2020 Algeheel vuurwerkverbod op komst, PvdA wil openbaar debat Het lijkt erop dat er tijdens de komende jaarwisseling geen vuurwerk meer mag worden afgestoken. Volgens de lokale PvdA is daarover door de Twentse burgemeesters al min of meer een […]