Huiseigenaren kunnen zich weer aanmelden voor warmtefoto

Huiseigenaren in Hof van Twente kunnen zich, evenals vorig jaar weer aanmelden voor het laten maken van
een gratis warmtefoto van hun huis. Op een warmtefoto (foto) is te zien waar warmte uit het huis weglekt. Dat kan helpen om te bepalen of er kleine of grotere isolatiemaatregelen nodig zijn. Aanmelden voor een warmtefoto kan tot donderdag 20 januari. Vorig jaar hebben 1500 huiseigenaren in de Hof gebruik gemaakt van het aanbod van de gemeente die nu meer huiseigenaren die mogelijkheid wil geven. De actie wordt mogelijk gemaakt door de landelijke RREW-regeling die de gemeente heeft aangevraagd. Aanmelden kan via de website van de gemeente.

Gerelateerde berichten

  • Gratis warmtefoto voor huiseigenaren op De Whee6 januari 2021 Gratis warmtefoto voor huiseigenaren op De Whee Deze week ontvangen een groot aantal huiseigenaren in de Goorse wijk De Whee een brief van de gemeente Hof van Twente met de uitnodiging om een gratis warmtefoto te laten maken van de […]
  • Aanmelden voor warmtefoto: laatste kans15 januari 2021 Aanmelden voor warmtefoto: laatste kans Op de oproep van de gemeente Hof van Twente om een gratis warmtefoto van het huis te laten maken, zijn veel reacties binnengekomen bij de gemeente. Er is budget voor 1500 warmtefoto's en […]
  • Gemeente moet geld vrijmaken voor compensatie stijging energiekosten10 februari 2022 Gemeente moet geld vrijmaken voor compensatie stijging energiekosten De oppositiepartijen PvdA, SP, D66, GemeenteBelangen en Groenlinks hebben met succes een motie ingediend om huishoudens in Goor en de overige kernen van de Hof van Twente, te hulp te […]
  • 1750 warmtefoto’s van huizen in de komende dagen27 januari 2022 1750 warmtefoto’s van huizen in de komende dagen In de komende avonden en nachten worden er in Goor en de andere kernen in de Hof van Twente maar liefst 1750 warmtefoto’s gemaakt. Hiervoor gaan 5 duo’s op pad van het bedrijf Sobolt. De […]
  • Energiebon voor huurders Viverion22 december 2021 Energiebon voor huurders Viverion Goorse huurders van Viverion krijgen in de eerste week van januari een 'Energiebon' ter waarde van €80 op de deurmat. Deze is bedoeld is voor de aanschaf van energiebesparende producten […]