Mike Alink 18 jaar

Mike Alink viert vandaag zijn achttiende verjaardag. Hij wordt dan ook van harte gefeliciteerd door Joop en Trui Alink.

mikalink

Gerelateerde berichten

  • Leo en Michaëla 25 jaar getrouwd8 september 2014 Leo en Michaëla 25 jaar getrouwd Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat Leo en Michaëla Asbroek in het huwelijksbootje stapten. Zij vieren vandaag dan ook hun zilveren huwelijk. Mike, Liesanne, Jeffrey en Karen willen […]
  • Robin de Beer 18 jaar9 februari 2012 Robin de Beer 18 jaar Robin de Beer viert vandaag haar achttiende verjaardag. Daar zal de geboren Groningse de nodige glaasjes Mümmelman op drinken. Robin woont sinds 2010 in Goor en werkzaam bij groenteman […]
  • Youri de Vries mag de weg op16 mei 2012 Youri de Vries mag de weg op Youri de Vries is vandaag op zeventienjarige leeftijd geslaagd voor zijn rij-examen. Your heeft de speciale rijopleiding genoten waardoor hij onder begeleiding tot zijn achttiende […]
  • De ooievaar staat weer…26 september 2011 De ooievaar staat weer… Bas en Sandra zijn sinds donderdag de trotse ouders van Roos. Hun prachtige dochter zag het levenslicht in de Waterhoenstraat. De buren wil Bas, Sandra, Mike en Joey van harte feliciteren […]
  • Patrick Slaghuis ziet Abraham31 mei 2020 Patrick Slaghuis ziet Abraham Hij had wellicht een vermoeden dat er iets te gebeuren stond maar smeerde hem toch op zijn 'oudejaarsavond'. Dat weerhield zijn vrienden er niet van om bij zijn woning een groot spandoek […]