Fakkeltocht als protest tegen coronamaatregelen op Schoolfeestplein

Een groep mensen uit Goor en omliggende plaatsen, die zich fel keert tegen de nu geldende coronamaatregelen, gaat een fakkeltocht houden om dat protest kracht bij te zetten. De demonstratie wordt georganiseerd door ‘Wakker Hof van Twente’ dat naar eigen zeggen sterk groeiende is. Volgens deze beweging zijn de huidige maatregelen ‘buitenproportioneel’. Overal in het land worden dergelijke tochten dagelijks gehouden. De demonstranten komen morgenavond (zondag) vanaf 19:00 uur samen op het Schoolfeestplein en hopen op meer mensen die zich willen aansluiten.

Gerelateerde berichten

  • Opnieuw fakkeltocht Wakker Hof van Twente in Goor28 januari 2022 Opnieuw fakkeltocht Wakker Hof van Twente in Goor Er is komende zondag opnieuw een fakkeltocht tegen de coronaregels die start op het Goorse Schoolfeestplein om 19:00 uur. Ook nu is Wakker Hof van Twente de aanjager. Bijna drie weken […]
  • Liefde, vrijheid, geen dictatuur…9 januari 2022 Liefde, vrijheid, geen dictatuur… Het protest tegen de coronamaatregelen trok in Goor vandaag zo'n 200 demonstranten. Zij liepen mee met de fakkeltocht die startte op het Schoolfeestplein. Na een ronde door Goor was de […]
  • Wel vrees voor ongeregeldheden maar geen incidenten in de Hof25 januari 2021 Wel vrees voor ongeregeldheden maar geen incidenten in de Hof De politie Hof van Twente zegt op Facebook dat ze in de afgelopen dag berichten binnen heeft gekregen dat er ongeregeldheden zouden plaatsvinden in Goor en de overige kernen in de Hof. […]
  • Voel je d’r eens aan…26 januari 2021 Voel je d’r eens aan… Nooit gedacht dat ik op 41-jarige leeftijd nog eens huisarrest zou krijgen. Niet van een boze papa of mama die niet geamuseerd waren als het weer eens iets later was geworden bij 'De Zon' […]
  • Woonwagenbewoners demonstreren op Schoolfeestplein en eisen standplaatsen19 juli 2020 Woonwagenbewoners demonstreren op Schoolfeestplein en eisen standplaatsen Een aantal woonwagenbewoners met een caravan, tenten en spandoeken hebben vanmiddag een demonstratie gehouden op het Goorse Schoolfeestplein standplaatsen in de Hof van Twente. Volgens de […]