Viertal opgepakt na ernstig ‘incident’ in Goor

De politie heeft afgelopen vrijdag in Markelo vier mannen opgepakt in de Taets van Amerongenstraat in Markelo na een ‘incident’ in het centrum van Goor. Wat er precies aan de hand is kan de politie vanwege het lopende onderzoek niet zeggen maar naar verluidt zou het gaan om ernstige dreiging. Het kwartet dat reed in een auto met buitenlands kenteken kwam in Markelo in beeld en werd daar aangehouden.

Gerelateerde berichten

  • LEF voor publiek in actie in Markelo12 oktober 2021 LEF voor publiek in actie in Markelo Na anderhalf jaar mag de Goorse Vocal Group LEF eindelijk weer zingen voor publiek. Vanavond, dinsdag 12 oktober, geven de zangers en zangeressen om 20.15 uur een mini-optreden bij De […]
  • Truckrun volgende week ook weer door Goor25 september 2021 Truckrun volgende week ook weer door Goor De Truckrun Hof van Twente gaat na een corona-onderbreking van een jaar volgende week zaterdag wél weer door en zal dan ook weer door Goor rijden. Een lint van ongeveer 70 vrachtwagens […]
  • De Goorse Rellie in Markelose optocht?17 juni 2021 De Goorse Rellie in Markelose optocht? De kans bestaat dat de Goorse Biertent Rellie de optocht tijdens het dorpsfeest in Markelo af gaat sluiten. In een opmerkelijk Facebookbericht zegt een woordvoerder van het keurkorps dat […]
  • Man vlucht dak op na bezoek politie29 maart 2021 Man vlucht dak op na bezoek politie Consternatie in de Goorse van Kollaan vanavond. Daar sloeg een man op de vlucht toen hij bezoek kreeg van de politie. Hij is uiteindelijk op dak van zijn woning gaan zitten en weigerde […]
  • Gorenaar aangehouden voor vernieling en baldadigheid23 januari 2021 Gorenaar aangehouden voor vernieling en baldadigheid Een 20-jarige Gorenaar is donderdagavond aangehouden in het buitengebied van Markelo. De politie ontwaarde rond 23:30 uur een auto dat, een op dat moment onbekend voorwerp, voort trok met […]