Liefde, vrijheid, geen dictatuur…

Het protest tegen de coronamaatregelen trok in Goor vandaag zo’n 200 demonstranten. Zij liepen mee met de fakkeltocht die startte op het Schoolfeestplein. Na een ronde door Goor was de Höfte ook het eindpunt om ‘koffie te drinken’. Het protest werd georganiseerd door de beweging ‘Wakker Hof van Twente’ en trok naast mensen uit Goor en omgeving ook demonstranten uit andere plaatsen. Onderweg werden leuzen geroepen als ‘Liefde, vrijheid, geen dictatuur en spandoeken en borden getoond om duidelijk te maken dat, volgens de deelnemers, de huidige maatregelen buiten alle proporties zijn. Het protest verliep vreedzaam. De politie hield op de achtergrond een oogje in het zeil maar hoefde niet in te grijpen. Op onze Facebookpagina staat een kort filmpje van het vertrek van de groep vanaf het Schoolfeestplein.

Gerelateerde berichten

  • Opnieuw fakkeltocht Wakker Hof van Twente in Goor28 januari 2022 Opnieuw fakkeltocht Wakker Hof van Twente in Goor Er is komende zondag opnieuw een fakkeltocht tegen de coronaregels die start op het Goorse Schoolfeestplein om 19:00 uur. Ook nu is Wakker Hof van Twente de aanjager. Bijna drie weken […]
  • Fakkeltocht als protest tegen coronamaatregelen op Schoolfeestplein8 januari 2022 Fakkeltocht als protest tegen coronamaatregelen op Schoolfeestplein Een groep mensen uit Goor en omliggende plaatsen, die zich fel keert tegen de nu geldende coronamaatregelen, gaat een fakkeltocht houden om dat protest kracht bij te zetten. De […]
  • Wel vrees voor ongeregeldheden maar geen incidenten in de Hof25 januari 2021 Wel vrees voor ongeregeldheden maar geen incidenten in de Hof De politie Hof van Twente zegt op Facebook dat ze in de afgelopen dag berichten binnen heeft gekregen dat er ongeregeldheden zouden plaatsvinden in Goor en de overige kernen in de Hof. […]
  • Meer dan 30 kramen bij Kleurrijk in de Hof17 mei 2022 Meer dan 30 kramen bij Kleurrijk in de Hof Tijdens het evenement Kleurrijk in de Hof worden komende zaterdag meer dan dertig kramen opgesteld waar iets te doe, te zien of te proeven is. Tijdens het multi-culturele samenzijn op het […]
  • Het product dat wij zaaien…2 februari 2021 Het product dat wij zaaien… Na de verontwaardiging van vorige week over het rellen, slopen en bizar gedrag van veel jeugd is het nu tijd voor reflectie. Is het fair om ze allemaal klakkeloos weg te zetten als […]