Liefde, vrijheid, geen dictatuur…

Het protest tegen de coronamaatregelen trok in Goor vandaag zo’n 200 demonstranten. Zij liepen mee met de fakkeltocht die startte op het Schoolfeestplein. Na een ronde door Goor was de Höfte ook het eindpunt om ‘koffie te drinken’. Het protest werd georganiseerd door de beweging ‘Wakker Hof van Twente’ en trok naast mensen uit Goor en omgeving ook demonstranten uit andere plaatsen. Onderweg werden leuzen geroepen als ‘Liefde, vrijheid, geen dictatuur en spandoeken en borden getoond om duidelijk te maken dat, volgens de deelnemers, de huidige maatregelen buiten alle proporties zijn. Het protest verliep vreedzaam. De politie hield op de achtergrond een oogje in het zeil maar hoefde niet in te grijpen. Op onze Facebookpagina staat een kort filmpje van het vertrek van de groep vanaf het Schoolfeestplein.