Oecumenische viering in Hofkerk

De jaarlijkse oecumenische viering waarin het gebed voor de eenheid centraal staat, staat zondag weer op de rol. Het thema is: Licht in de Duisternis. Deze viering is opgenomen vanuit de Hofkerk en is voor iedereen mee te beleven via deze link. De dienst begint zondag om 11.00 uur.

Gerelateerde berichten

  • Iphone gevonden bij de Hofkerk27 december 2021 Iphone gevonden bij de Hofkerk Hij doet er alles aan om het terug te krijgen bij de rechtmatige eigenaar maar Joost Hondelink is er nog niet in geslaagd. Hij vond in de afgelopen week een Iphone bij de Hofkerk en heeft […]
  • Kerstdienst in Hofkerk alleen online21 december 2021 Kerstdienst in Hofkerk alleen online De avonddienst tijdens Kerst in de Hofkerk vindt komende vrijdag alleen online plaats. Binnen de coronamaatregelen hebben religieuze diensten meer speelruimte dan andere evenementen, maar […]
  • Klimaatpelgrims in Goor voor geloof en zorg voor de planeet1 oktober 2021 Klimaatpelgrims in Goor voor geloof en zorg voor de planeet De klokken van de Hofkerk luidden iets na vieren toen de 31 klimaatpelgrims vanaf de Stadslandbouw richting de Hofkerk liepen. Een bont gezelschap van Polen. Duitsers, Zweden en […]
  • In  gesprek over geloof en duurzaamheid25 september 2021 In gesprek over geloof en duurzaamheid In de Hofkerk in Goor worden in het najaar drie avonden georganiseerd over geloof en duurzaamheid. Wat hebben ze met elkaar te maken? Gaat de bijbel alleen maar over mensen of ook over de […]
  • Oecumenische vredesdienst Hofkerk16 september 2021 Oecumenische vredesdienst Hofkerk Komende zondag vindt de jaarlijkse oecumenische vredesdienst plaats, die dit jaar in het teken staat van het klimaat. In De Hofkerk werken leden mee van de Anglicaanse Gemeente Twente, de […]