Verdachten van gewapend incident 14 dagen in bewaring

Vier mannen uit België worden 14 dagen in bewaring gesteld naar aanleiding van de dreiging met een vuurwapen van een Gorenaar. De persoon werd afgelopen vrijdag bedreigd rondom het centrum door vier Zuiderburen met een pistool. Het slachtoffer heeft daarop de politie gebeld en gaf de signalementen van de vier mogelijke daders door. Het kwartet zou in een auto met een Belgisch kenteken zijn gevlucht, die vervolgens in Markelo staande is gehouden. De verdachten zijn allemaal in de leeftijd van 20 tot en met 23 jaar en worden verhoord.

Gerelateerde berichten

  • Inbrekers aangehouden na inbraak bij leegstaande woning15 maart 2022 Inbrekers aangehouden na inbraak bij leegstaande woning De politie heeft zondagmiddag twee inbrekers aangehouden die ervan verdacht worden te hebben ingebroken bij een leegstaande woning naast De Stoevelaar op De Whee. Een getuige betrapte het […]
  • PvdA wil vervolging na bedreigende Facebookpost11 januari 2022 PvdA wil vervolging na bedreigende Facebookpost Fractievoorzitter Fred Rijkens van de PvdA wil dat de gemeente aangifte doet tegen de persoon die opriep om een brandende fakkel in het gemeentehuis in Goor te gooien tijdens het protest […]
  • Beschonken en brutaal…19 juni 2021 Beschonken en brutaal… Een 21-jarige Enschedeër is vannacht zijn rijbewijs kwijt geraakt na een opmerkelijk tafereel in de Kloosterlaan en van Coeverdenstraat. De politie kreeg rond 02:00 uur een melding over […]
  • Gorenaar vlucht na controle in Lochem en verwondt agent21 mei 2021 Gorenaar vlucht na controle in Lochem en verwondt agent De politie heeft een 27-jarige man uit Goor aangehouden na een incident in Lochem. Tijdens een alcoholcontrole vluchtte de man, sleepte hij een agent mee en reed hij tegen een politieauto […]
  • Naaktloper opgepakt tussen Goor en Diepenheim25 maart 2021 Naaktloper opgepakt tussen Goor en Diepenheim Een 40-jarige man uit Neede is gisteravond rond kwart over acht opgepakt aan de Weldammerlaan tussen Goor en Diepenheim. De man liep daar daar naakt en confronteerde ook geschrokken […]