Zusjes Westerveen sluiten kunstproject af

Het Kunstproject in het Gijmink wordt komende zaterdag afgesloten. Na allerlei verschillende activiteiten, zoals de picknick, verschillende workshops, oliebollen bakken en natuurlijk het afscheid van de oude Gijminkschool, nemen Nynke en Marijke Westerveen afscheid van de wijk. Zaterdag is in het buurthuis in Villa 70 van 19.00 tot 21.00 uur de eindexpositie van Nynke te zien. Zij heeft het afgelopen jaar veel foto’s gemaakt en mensen geïnterviewd. Vanaf 19.30 uur is er een afsluitende theaterperformance van Marijke, waarin Gijminkbewoners samen met de Goorse Vrouwen een beeld geven van zichzelf en hun verbinding met het Gijmink van toen en nu. Belangstellenden zijn van harte welkom.

nynkemarijke

Gerelateerde berichten

  • Terugblik op jaar 2015: januari ook al in het teken van vluchtelingen20 december 2015 Terugblik op jaar 2015: januari ook al in het teken van vluchtelingen Tot het einde van het jaar blikken we bij Goorsnieuws dagelijks in vogelvlucht terug op het jaar 2015. Vandaag deel 1 van onze serie, waarin we terugkijken op de maand januari. Het was de […]
  • Suncatch plaatst zonnepanelen op De Reggehof20 juli 2016 Suncatch plaatst zonnepanelen op De Reggehof Het Goorse bedrijf Suncatch gaat zonnepanelen plaatsen op het dak van De Reggehof. Het bedrijf van eigenaar Erik Hoffland kwam door loting uit de koker. Die loting werd verricht door […]
  • Rikkert vraagt om symposium 10 jaar Hof6 januari 2011 Rikkert vraagt om symposium 10 jaar Hof CDA-gemeenteraadslid Eric Rikkert wil een symposium houden over de afgelopen tien jaar Hof van Twente. De Goorse politicus zat net na de start van de gemeente Hof van Twente in de […]
  • 80ste lid handbal Dynamiek, club groeit weer7 november 2016 80ste lid handbal Dynamiek, club groeit weer Handbalvereniging Dynamiek zit weer in de lift. De vereniging, die jaren last had van een leegloop, is nu weer groeiende. Sophie Wansink werd dit weekend als 80e lid van de Goorse […]
  • Harrie en Dianne met de fiets van Goor naar Bangkok14 januari 2017 Harrie en Dianne met de fiets van Goor naar Bangkok Het uur U is daar voor Gorenaar Harrie Wolters en zijn vriendin Dianne Derking. Vanochtend vertrekken zij per fiets vanuit hun woning aan de Spoorstraat voor een monstertocht van 11 […]