Jeugd hervat trainingen in de avonduren

De bal mag weer rollen voor de jeugdvoetballers in Goor. Ook in de avonduren. In de afgelopen periode werd er al veelvuldig getraind door de jeugdteams in de weekenden en soms zelfs voor het ochtendgloren, maar nu worden de trainingen ook weer hervat in de avonden. GFC en Twenthe zijn al begonnen met de jeugd terwijl Hector volgende week gaat starten met de meeste jeugdteams. Senioren mogen nog niet trainen in groepsverband al is de hoop er dat daarover komende vrijdag anders wordt besloten.

Gerelateerde berichten

  • Goorse sportjeugd vanaf morgen weer op de velden29 april 2020 Goorse sportjeugd vanaf morgen weer op de velden De jeugd van de Goorse buitensport-verenigingen kunnen vanaf morgen weer de trainingen hervatten. De plannen van aanpak van de clubs zijn door de gemeente Hof van Twente en de […]
  • Complimenten Ronnie Ruysdael voor Hectorpupillen (UPDATE)21 januari 2017 Complimenten Ronnie Ruysdael voor Hectorpupillen (UPDATE) Een act tijdens de jeugd-playbackshow van sv Hector leverde voor de kleine jochies van F2 (jo92) niet alleen de eerste prijs op in hun leeftijdscategorie. Ze kregen ook de complimenten van […]
  • Brandbrief Goorse ondernemers: Stop de lockdown13 januari 2022 Brandbrief Goorse ondernemers: Stop de lockdown Ondernemersvereniging Goor Collectief en de Stichting BIZ Centrum Goor hebben een brandbrief naar burgemeester Nauta gestuurd waarin ze aangeven dat een verdere lockdown voor winkels en […]
  • Goorse schaatsclub gaat weer trainen in Enschede18 september 2021 Goorse schaatsclub gaat weer trainen in Enschede Op zaterdag 9 oktober start het nieuwe schaatsseizoen van de Goorse IJsclub. Vanaf dat moment zal er iedere zaterdag geschaatst worden op de IJsbaan Twente in Enschede van 08:30 uur uur […]
  • Ukken snuffeldagen bij GFC7 september 2021 Ukken snuffeldagen bij GFC Bij GFC zijn komende- en volgende week weer de Ukken snuffeldagen voor de jongste voetbaljeugd. Tussen 10:00 uur en 11:00 uur zijn kinderen van 4 tot 7 jaar welkom op sportpark Heeckeren. […]