Jeugd hervat trainingen in de avonduren

De bal mag weer rollen voor de jeugdvoetballers in Goor. Ook in de avonduren. In de afgelopen periode werd er al veelvuldig getraind door de jeugdteams in de weekenden en soms zelfs voor het ochtendgloren, maar nu worden de trainingen ook weer hervat in de avonden. GFC en Twenthe zijn al begonnen met de jeugd terwijl Hector volgende week gaat starten met de meeste jeugdteams. Senioren mogen nog niet trainen in groepsverband al is de hoop er dat daarover komende vrijdag anders wordt besloten.

Gerelateerde berichten

  • Goorse sportjeugd vanaf morgen weer op de velden29 april 2020 Goorse sportjeugd vanaf morgen weer op de velden De jeugd van de Goorse buitensport-verenigingen kunnen vanaf morgen weer de trainingen hervatten. De plannen van aanpak van de clubs zijn door de gemeente Hof van Twente en de […]
  • Complimenten Ronnie Ruysdael voor Hectorpupillen (UPDATE)21 januari 2017 Complimenten Ronnie Ruysdael voor Hectorpupillen (UPDATE) Een act tijdens de jeugd-playbackshow van sv Hector leverde voor de kleine jochies van F2 (jo92) niet alleen de eerste prijs op in hun leeftijdscategorie. Ze kregen ook de complimenten van […]
  • Nienke-Paastoernooi bij Hector16 april 2022 Nienke-Paastoernooi bij Hector In de fraaie zaterdag-ochtendzon werd vanmorgen bij SV Hector het Nienke jeugd-paastoernooi gehouden. Vijftig kinderen streden in poules om de felbegeerde gouden chocolade-paashaas. […]
  • Storming en norming…12 april 2022 Storming en norming… Diverse regionale en landelijke media kopten afgelopen weekend met titels als: ‘Alcohol en drugs op teenage-party’ en ‘Ze zijn werkelijk helemaal losgeslagen, van God los!’ Een niet al te […]
  • Clinic in voorbereiding op Triatlon5 maart 2022 Clinic in voorbereiding op Triatlon Sportievelingen die mee willen doen aan de Hof van Twente Triatlon dit voorjaar en zich optimaal voor willen bereiden wordt door Zwembad De Vijf Heuvels de kans geboden om mee te doen met […]