Gebruikt frituurvet kan nu ook naar Kiekeboe

Kringloopwinkel Kiekeboe is begonnen met het inzamelen van gebruikte frituurvetten en -oliën in samenwerking met Green Oil Recycling. Door het inleveren van gebruikt frituurvet bij Kiekeboe wordt bijgedragen aan een schoner milieu en wordt voorkomen dat het frituurvet in het riool belandt. Green Oil Recycling recyclet het frituurvet en -olie. Met de opbrengst zal ook een dierendoel gesteund worden. Inleveren kan als volgt: Giet het afgekoelde frituurvet terug in de originele verpakking of in een lege plastic fles. Sluit de fles goed en lever deze vervolgens in bij de kringloopwinkel aan de D.J. Bunschotenstraat 14 in Goor waar een gele kliko staat. Inleveren kan als Kiekeboe weer open mag.


Gerelateerde berichten

  • Kiekeboe opent weer UPDATE12 maart 2021 Kiekeboe opent weer UPDATE De grootste kringloopwinkel van Goor opent vanaf volgende week maandag (22 maart) weer de deuren na de coronasluiting. Kiekeboe laat dan weer klanten toe in de hallen op het TSB-terrein. […]
  • Feest bij Kiekeboe, winkel bestaat 5 jaar1 augustus 2022 Feest bij Kiekeboe, winkel bestaat 5 jaar Kringloopwinkel Kiekeboe bestaat deze week 5 jaar. En dat moet gevierd. Het personeel organiseert dan ook een jubileumdag op 6 augustus. "We willen een modeshow organiseren met kleding […]
  • Oald Goor: De Goorse gasfabriek17 april 2022 Oald Goor: De Goorse gasfabriek In de categorie Oald Goor vandaag aandacht voor de eerste Goorse gasfabriek. Waar nu eenieder poogt om van het gas af te komen vond in november van het jaar 1867 vond de aanbesteding […]
  • Prins Constantijn ook in actie voor Oekraïne22 maart 2022 Prins Constantijn ook in actie voor Oekraïne De leerlingen van de Prins Constantijnschool hebben in de afgelopen twee weken geld ingezameld voor 'Twente voor Oekraïne.' Deze organisatie, bestaande uit vrijwilligers, zorgt voor de […]
  • Goor zamelt massaal in voor Oekraïne6 maart 2022 Goor zamelt massaal in voor Oekraïne Goor is massaal in actie gekomen om de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne te steunen. Afgelopen vrijdag werd een enorme hoeveelheid goederen gebracht naar het bedrijfspand van Mercom. […]