Gebruikt frituurvet kan nu ook naar Kiekeboe

Kringloopwinkel Kiekeboe is begonnen met het inzamelen van gebruikte frituurvetten en -oliën in samenwerking met Green Oil Recycling. Door het inleveren van gebruikt frituurvet bij Kiekeboe wordt bijgedragen aan een schoner milieu en wordt voorkomen dat het frituurvet in het riool belandt. Green Oil Recycling recyclet het frituurvet en -olie. Met de opbrengst zal ook een dierendoel gesteund worden. Inleveren kan als volgt: Giet het afgekoelde frituurvet terug in de originele verpakking of in een lege plastic fles. Sluit de fles goed en lever deze vervolgens in bij de kringloopwinkel aan de D.J. Bunschotenstraat 14 in Goor waar een gele kliko staat. Inleveren kan als Kiekeboe weer open mag.


Gerelateerde berichten

  • Kiekeboe opent weer UPDATE12 maart 2021 Kiekeboe opent weer UPDATE De grootste kringloopwinkel van Goor opent vanaf volgende week maandag (22 maart) weer de deuren na de coronasluiting. Kiekeboe laat dan weer klanten toe in de hallen op het TSB-terrein. […]
  • Salut en Kiekeboe openen electronica-werkplaats17 januari 2022 Salut en Kiekeboe openen electronica-werkplaats Bij kringloopwinkel Kiekeboe aan de Bunschotenstraat wordt op 1 februari 'De werkplaats Elektronica' geopend. Dat is een vrijwilligerswerkplek gericht op elektronica en moet een nieuwe […]
  • Constantijnschool in Twentse textielrace20 september 2021 Constantijnschool in Twentse textielrace De Goorse Prins Constantijnschool is één van de tien Twentse scholen die in de komende maand meedoet met de tweede editie van Textiel Race Twente plaats. De leerlingen leren dan alles […]
  • Kiekeboe zwaar getroffen door hoosbui6 juli 2021 Kiekeboe zwaar getroffen door hoosbui Kringloopwinkel Kiekeboe is zeker nog tot donderdag gesloten. De schade na de hoosbui van afgelopen zondag loopt in de duizenden euro's. Het water liep de Goorse Kringloopwinkel op de […]
  • Provinciale vrijwilligersprijzen voor ’t Doesgoor en Kiekeboe24 november 2020 Provinciale vrijwilligersprijzen voor ’t Doesgoor en Kiekeboe De vrijwilligers van wijkvoorziening 't Doesgoor én kringloopwinkel Kiekeboe zijn gisteren in het zonnetje gezet door de Provincie Overijssel. Het Goorse Statenlid Dinand Leferink (foto) […]