Digitaal Open Huis De Waerdenborch

Het open huis van de Goorse vestiging van De Waerdenborch voor kinderen en hun ouders die straks naar de middelbare school moeten, is volgende week zaterdag (29 januari). Het is, vanwege corona, wel een digitaal Open Huis voor leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisschool. Dat begint online om 10:00 uur en duurt tot tot 14:00 uur. Elk uur vindt er een deelsessie plaats waar een presentatie, een online rondleiding en een vragenronde onderdeel van zijn.

Om 10:00 uur vindt de eerste deelsessie plaats voor VMBO-ers. Om 11:00 uur is het de beurt aan Havo/VWO-leerlingen. Om 12:00 uur zijn de VMBO-ers weer aan de de beurt en om 13:00 uur Havo/VWO. Wie De Waerdenborch toch met eigen ogen wil zien kan zich aanmelden voor een rondleiding in kleine groepjes. Daarvoor zijn verschillende data beschikbaar. Het digitale Open Huis van de vestiging in Holten is op zaterdag 5 februari op dezelfde tijdstippen.
Meer informatie over inschrijving en het programma is te vinden op mijnwaerdenborch.nl. Niek Bosman. E-mail: bsn@nullwaerdenborch.nl.

Gerelateerde berichten

  • Informatie-avond voor ouders nieuwkomers Waerdenborch1 november 2021 Informatie-avond voor ouders nieuwkomers Waerdenborch Scholengemeenschap De Waerdenborch organiseert komende woensdag een informatieavond voor ouders van leerlingen van groep 8 van de basisscholen in Goor en omgeving. Tussen 19:00 uur en […]
  • Welkom terug met een ijsje…2 maart 2021 Welkom terug met een ijsje… De leerlingen van de Goorse vestiging van De Waerdenborch mogen vanaf vandaag fysieke lessen volgen in het schoolgebouw aan de Gruttostraat en dat was volgens de schoolleiding reden voor […]
  • Open Huis, Pieter Derks en Orkest van het Oosten…31 januari 2020 Open Huis, Pieter Derks en Orkest van het Oosten… De evenementenkalender voor het komende weekeinde meldt allereerst het Open Huis van de Goorse vestiging van De Waerdenborch aan de Gruttostraat. Daar kunnen ouders en verlaters van de […]
  • 117 brugklassers over het paard van Troje…15 november 2018 117 brugklassers over het paard van Troje… Een bomvolle theaterzaal van De Reggehof genoot gisteravond van een voorstelling van 117 Goorse brugklassers van De Waerdenborch. Die werden gisteren vanaf 14:00 uur door de professionals […]
  • Zaterdag Open Dag Schoolfeestloods10 mei 2022 Zaterdag Open Dag Schoolfeestloods Komende zaterdag zijn de Schoolfeestloodsen voor eenieder geopend tijdens de Open Dag van de wagenbouwers en De Rellie. In de loodsen aan de Nijverheidsweg kan vanaf 11:00 uur worden […]