Digitaal Open Huis De Waerdenborch

Het open huis van de Goorse vestiging van De Waerdenborch voor kinderen en hun ouders die straks naar de middelbare school moeten, is volgende week zaterdag (29 januari). Het is, vanwege corona, wel een digitaal Open Huis voor leerlingen van de groepen 7 en 8 van de basisschool. Dat begint online om 10:00 uur en duurt tot tot 14:00 uur. Elk uur vindt er een deelsessie plaats waar een presentatie, een online rondleiding en een vragenronde onderdeel van zijn.

Om 10:00 uur vindt de eerste deelsessie plaats voor VMBO-ers. Om 11:00 uur is het de beurt aan Havo/VWO-leerlingen. Om 12:00 uur zijn de VMBO-ers weer aan de de beurt en om 13:00 uur Havo/VWO. Wie De Waerdenborch toch met eigen ogen wil zien kan zich aanmelden voor een rondleiding in kleine groepjes. Daarvoor zijn verschillende data beschikbaar. Het digitale Open Huis van de vestiging in Holten is op zaterdag 5 februari op dezelfde tijdstippen.
Meer informatie over inschrijving en het programma is te vinden op mijnwaerdenborch.nl. Niek Bosman. E-mail: ln.hcrobnedreawnull@nsb.