Kranenberg zoekt uitvaartleider (Adv)

Het team van Tonny Kranenberg Uitvaartzorg zoekt een nieuwe uitvaartleider. Het beroep van uitvaartverzorger is niet alledaags. Het roept vaak vragen op. Vroeg of laat krijg je van dichtbij te maken met zo iemand. Je ziet dan vooral wat hij of zij vóór de schermen doet: in een uitvaartcentrum, kerk, in een crematorium of op een begraafplaats. Maar het beroep is zoveel meer dan dat…

Wellicht ben je nieuwsgierig. Hoe ziet een werkweek eruit? Wat doet een uitvaartleider allemaal? Wat moet je als mens in huis hebben? Hoe ga je om met alle emoties? Hoe hebben wij binnen ons bedrijf uitvaartzorg ingericht en wat vind jij daarvan? Mensen die geïnteresseerd zijn wordt gevraagd om contact op te nemen en in gesprek te gaan. Wie verder dan 5 kilometer buiten de Hof van Twente wordt gevraagd om vanwege de afstand niet te solliciteren.

Solliciteren kan voor maandag 31 januari via www.tonnykranenberg.nl waar ook meer informatie te vinden is. Via een mail kunnen geïnteresseerden laten weten met wie van de onderstaande medewerkers ze, onder het genot van een kop koffie, over het vak van uitvaartleider willen praten.

vlnr: Tonny Kranenberg , Nick Kleijsen, Aniek ten Zende én Rainier Ensink