Vindersloon voor verloren trouwring UPDATE

Een mail van Hanny Morsink die ten einde raad is omdat ze haar dierbare trouwring is verloren. Het gaat om een dubbele trouwring met de inscriptie van haar trouwdatum: 27-05-1982. Bovenop de ringen is de letter J gezet met een briljantje. Ze is het gisteren verloren en het zou kunnen dat dat in de Goorse Grotestraat is gebeurd want daar is ze geweest. Ook was ze in de Nijenhuizerlaan, Prinsendijk en Watermolenweg in Diepenheim. Ze wil de eerlijke vinder van de ring krijgt belonen met een bedrag van €200,-. “Ik hoop dat iemand hem vindt, want ik ben er ontzettend aan gehecht…” zegt Hanny Morsink.

UPDATE: De ring is gevonden en terug bij de eigenaresse!

Gerelateerde berichten

  • Irina verliest voor haar essentiele bril7 april 2021 Irina verliest voor haar essentiele bril Een noodkreet van de Goors Irina. Zij is gisteren haar speciale bril verloren. Waarschijnlijk in de buurt van Huize Herfstzon op de Blauwverververij. De bril is voor haar essentiëel omdat […]
  • Handschoenen gevonden op Lintelerweg5 april 2021 Handschoenen gevonden op Lintelerweg We kregen een mail van Wim en Anke Hemmink. Zij vonden op de Lintelerweg een paar fraaie handschoenen in het afgelopen Paasweekeinde. Wie de handschoenen die op onderstaande foto staan […]
  • Hanschoenen gevonden23 februari 2021 Hanschoenen gevonden Een mail van Wim en Anke Hemmink. Zij hebben op de Lintelerweg onderstaande donkere, (kunst-)lederen, handschoenen gevonden. Wie ze kwijt is kan bellen met 06-14035838.
  • OV-chipkaart ‘Limburg’ gevonden op station30 maart 2022 OV-chipkaart ‘Limburg’ gevonden op station Een mail van Han Klarenbeek. Hij heeft een OV-chipkaart gevonden die op naam staat van M. Limburg.De eigenaresse kan contact opnemen met telefoonnummer 06-30055580. Mailen kan ook met […]
  • Iphone gevonden nabij het spoor in Goor28 maart 2022 Iphone gevonden nabij het spoor in Goor Er is een mobiele telefoon gevonden nabij het spoor in Goor. Het gaat om onderstaande Iphone met een blauw hoesje. Wie het kwijt is kan mailen met liefenleed@nullgoorsnieuws.nl.