Mart Hakkert op Schoolfeestbühne

marthakkertHet Goorse Hoftalent van 2011, Mart Hakkert, zal ook een optreden verzorgen tijdens het Goorse School- en Volksfeest. In een terugblik op het succesvolle familiefestijn van het afgelopen jaar in het jaarboek van Goorsnieuws, zegt Apollo-dirigent Carl Wittrock dat Hakkert op de artiestenlijst staat. Samen met een keur aan andere Goorse coryfeeën wordt de zaterdagmiddag door Apollo gevuld. Komende vrijdag bindt Mart Hakkert met zijn band Blue Sunday Live de strijd aan met drie andere formaties tijdens de voorronde van The Clash of the Coverbands in Ulft. De zanger/gitarist komt in het jaarboek van Goorsnieuws uitgebreid aan het woord. Het fraai vormgegeven- en geschreven document is te koop bij Primera De Bandijk.

jaarboekenprimera

Gerelateerde berichten

  • Marcel Boonk is de Maestro van Borne23 januari 2017 Marcel Boonk is de Maestro van Borne Marcel Boonk heeft gistermiddag de titel 'Maestro van Borne' veroverd. De Gorenaar was één van  de zes deelnemers aan de dirigentencontest die is afgeleid van het populaire tv-programma […]
  • In de ring met K1-legende Peter Aerts16 november 2016 In de ring met K1-legende Peter Aerts Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat adagium hebben zeven talentvolle vechtsporters goed in de oren geknoopt in aanloop naar hun debuut in de ring. Op 3 december maken de […]
  • petje af11 september 2012 petje af Petje af, fantastische prestatie Raymond. Hennie Alink
  • Omwonenden hekelen klager verbod vrachtwagens4 mei 2016 Omwonenden hekelen klager verbod vrachtwagens Nadat hij ziedende ondernemers in de gordijnen heeft gejaagd heeft de klagende buurtbewoner op het Weversplein ook wrevel opgewekt bij een groot aandeel omwonenden. Zij zijn ook van mening […]
  • Zesde bijeenkomst Social Club in De Reggehof11 oktober 2017 Zesde bijeenkomst Social Club in De Reggehof Hij blijft onverminderd strijd voeren voor de legalisatie van wietteelt en organiseert vanavond alweer voor de zesde keer de Social Club Hof van Twente in de foyer van De Reggehof. Bart […]