Dierenambulance zoekt vrijwilligers

Een noodkreet van de vrijwilligers van de dierenambulance. Zij zijn met spoed op zoek naar nieuwe mensen die hen helpt. “Heb jij nou dat gouden dierenhart dat wij zoeken en heb je tijd? Zit je een dagje thuis om bijvoorbeeld huishoudelijke taken te doen? Dit is geweldig te combineren met het werk als vrijwilliger op de dierenambulance! Wij, maar vooral de dieren, hebben jou heel hard nodig! Meld je aan via info@nulldierenambulance-hofvantwente.nl.”

Gerelateerde berichten

  • Na zeven heuvelen op weg naar de Via Gladiola21 juli 2016 Na zeven heuvelen op weg naar de Via Gladiola Dag drie van de Nijmeegse Vierdaagse zit erop. Wim Haverkate, die de 55 kilometer aflegt, genoot van de Zevenheuvelenweg en kijkt nu uit naar de grote intocht op de Via Gladiola. Daar is […]
  • Uniek waterspel nieuwe verrijking Kukelnest18 mei 2015 Uniek waterspel nieuwe verrijking Kukelnest Het is een ontwerp van Gorenaar Bennie Haafkes. Hij is één van de initiatiefnemers van de komst van de Goorse kinderboerderij Het Kukelnest en als 'bouwer' ook verantwoordelijk voor de […]
  • Weer lokale standhouders gevraagd voor Winters Genieten24 oktober 2016 Weer lokale standhouders gevraagd voor Winters Genieten Voor de komende editie van 'Winters Genieten' is Goor Collectief weer op zoek naar standhouders uit Goor die namens verenigingen, instellingen of zelf als particulier waar willen verkopen […]
  • CIGO weg uit Goor9 januari 2013 CIGO weg uit Goor CIGO Spithoff verdwijnt deze maand uit Goor. Eigenaar Jan Spithoff stopt met de vestiging aan de Grotestraat. Op zaterdag 26 januari sluiten de deuren van de CIGO, dat zich focuste op […]
  • Inschrijving Open Goorse gestart4 augustus 2015 Inschrijving Open Goorse gestart Van zondag 23 tot en met zondag 30 augustus 2015 vinden weer de jaarlijkse open Goorse tenniskampioenschappen plaats. Dit toernooi wordt al jaren door beide tennisverenigingen  uit ’t […]