Oald Goor: De Batse 1984

Oud en vertrouwd. Zo voelde het zaterdagmiddag voor veel stamgasten van de Goorse horeca. Zo was het bij diverse cafés druk in het stadshart in deze bijzondere tijd. De redactie van Oald Goor is vandaag in de koffer gedoken met oude prenten uit het rijke kroegverleden van ’t Twentse Haagje. Op deze kiek prijken de stamgasten van De Batse (nu De Tapperij) in 1984. Iconische Gorenaren als Jan Dekker, eigenaar Bert Groothengel, Hennie Smit, Robbie Rouwhof, Hennie Lansink, Gerard Wolterink, Rudie Jansen, Rudie- en Ben Overbeek staan op de prent. Evenals de huidige kastelein Gerrit van Ginkel.

Gerelateerde berichten

  • Gerrit van Ginkel in Dubbelportret22 februari 2022 Gerrit van Ginkel in Dubbelportret De Goorse kastelein Gerrit van Ginkel is komende zondag te gast in het programma Dubbelportret van Hofstreek FM. De karakteristieke barman vertelt dan over zijn leven en zijn werk. […]
  • Ooit werd de Regge droog gelegd om ondergronds te gaan…13 oktober 2016 Ooit werd de Regge droog gelegd om ondergronds te gaan… In het komende jaar wil de stichting Stadsregge Goor flinke stappen maken om de Regge in Goor weer zoveel mogelijk zichtbaar te maken. Reden voor de redactie van Oald Goor om eens te […]
  • Twentekanaal viert tachtigste verjaardag1 maart 2016 Twentekanaal viert tachtigste verjaardag Het Twentekanaal is jarig. De waterweg bestaat maar liefst 80 jaar en dat moet gevierd. Deze week staat de regio stil bij de aanleg van het kanaal. En dat doet ook de redactie van Oald […]
  • Waanders pakt derde driebandentitel12 januari 2015 Waanders pakt derde driebandentitel De Goorse biljarters maakten de dienst uit tijdens het persoonlijk regionaal kampioenschap driebanden van biljartbond LoGo. In het Gelderse Exel was Gerard Waanders van biljartvereniging […]
  • Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden…22 mei 2022 Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden… Over een kleine vijf weken is het weer zover. Dan trekt de Kinderoptocht op zaterdagmiddag weer door het centrum met fraaie creaties van de Goorse basisschoolkinderen. In de rubriek Oald […]