Botterblom van Zenderen naar Meddo

Marco Botterblom wordt de nieuwe hoofdtrainer van Sportclub Meddo. De Goorse oefenmeester is nu nog bezig aan zijn tweede seizoen bij vierdeklasser Zenderen Vooruit waarmee hij de laatste plaats bezet in de vierde klasse A van het zondagvoetbal. Bij Meddo, eveneens vierdeklasser, heeft de 50-jarige Botterblom (foto links) voor één seizoen getekend. Hij was eerder onder meer trainer bij Keijenburgse Boys, Varsseveld 2 en Lochem 2. In zijn actieve carriére als speler droeg hij het shirt van De Bataven, destijds hoofdklasser en Angerlo Vooruit. (foto: Sc Meddo)

Gerelateerde berichten

  • Michiel Mensink naar Avanti Wilskracht27 november 2017 Michiel Mensink naar Avanti Wilskracht Michiel Mensink is volgend jaar de hoofdtrainer van Avanti Wilskracht in Glanerbrug. De huidige oefenmeester van vv Twenthe gaf eerder aan na 4 seizoenen de Goorse derdeklasser te gaan […]
  • Lammertink gaat achtste seizoen in bij GFC19 januari 2021 Lammertink gaat achtste seizoen in bij GFC Romano Lammertink (foto) is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van zaterdag vierdeklasser GFC. De Goorse oefenmeester gaat zijn achtste voetbaljaargang in bij de rood zwarten en is één […]
  • Bolink langer door bij vv Twenthe17 december 2020 Bolink langer door bij vv Twenthe Mark Bolink is ook volgend seizoen de hoofdtrainer van Twenthe. De Gorenaar begon dit jaar aan zijn eerste seizoen bij de Tricolores, maar speelde met zijn ploeg slechts vier […]
  • Dijkstra naar Borne, Botterblom nieuwe trainer Zenderen Vooruit4 januari 2020 Dijkstra naar Borne, Botterblom nieuwe trainer Zenderen Vooruit Marco Botterblom is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van Zenderen Vooruit. De 48-jarige in Goor woonachtige oefenmeester volgt bij de vijfdeklasser Ruud Ottenhof op, die na 3 […]
  • Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector21 december 2019 Jordy Drenth nieuwe trainer SV Hector Jordy Drenth is vanaf volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SV Hector. De 27-jarige oefenmeester volgt bij de Goorse vierdeklasser Mark Dijkstra op die dan afscheid neemt na zeven […]