Oald Goor: Prins Adolf

De maand februari staat normaal in het teken van het feest der zotten, maar door alle corona-sores is de weg naar een massaal feest nog altijd gesloten. Reden voor de redactie van Oald Goor om eens in de koffer te duiken van het carnavalsverleden in ’t Twentse Haagje. Vandaag stellen we de Prins uit 1990 centraal van de Deurdouwers. Adolf Koster werd destijds be√ędigd als Hoogheid. Koster geniet in Goor bekendheid als oud-ondernemer van de woonwinkel in de Kerkstraat en nu is hij nog veelvuldig te zien in de zaak van zijn dochter Sigrid: Sigrid Zitcomfort in de Grotestraat.

Gerelateerde berichten

  • Schoolfeestmuseum in etalage Koster30 mei 2018 Schoolfeestmuseum in etalage Koster Er verrijst een waar Schoolfeestmuseum in de etalage van woonwinkel Koster waar ze als enige kunnen zeggen dat de 'Tente al steet'. "Het is nog niet helemaal klaar maar we zijn er bijna" […]
  • Sigrid Koster zet familietraditie voort3 oktober 2018 Sigrid Koster zet familietraditie voort De nieuwe woonwinkel van de Goorse Sigrid Koster wordt morgen geopend voor het publiek. Zij zet daarmee in de Kerkstraat een meer dan 65-jarige familietraditie voort. Het was aanvankelijk […]
  • Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden…22 mei 2022 Oald Goor: De kinderoptocht uit lang vervlogen tijden… Over een kleine vijf weken is het weer zover. Dan trekt de Kinderoptocht op zaterdagmiddag weer door het centrum met fraaie creaties van de Goorse basisschoolkinderen. In de rubriek Oald […]
  • Toen op 15 mei het buitenbad in Goor open ging…15 mei 2022 Toen op 15 mei het buitenbad in Goor open ging… Het is 15 mei en dat is voor de Goorse belegen zwemfanaten nog steeds een bijzondere datum. Het was namelijk in het verleden altijd de dag dat het buitenzwembad op De Whee werd geopend […]
  • Oald Goor: Station West…8 mei 2022 Oald Goor: Station West… Er is inmiddels een begin gemaakt met Spoorpark tussen de van Kollaan en de Roerdompstraat waar onder meer appartementen komen in de stijl van het vroegere treinstation West dat begin […]